Search
Close this search box.

Τα “Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα” του Κάρολου Ντίκενς

Το Skala Times, βρήκε στο διαδίκτυο την πιο όμορφη ιστορία, από το κλασικό παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς και την μοιράζεται μαζί με τους αναγνώστες του. Το γνωστό story με τον Σκρουτζ και το πνεύμα των Χριστουγέννων γράφτηκε από τον Ντίκενς το 1843. ———————————————————— Παραμονὴ Χριστουγέννων. Σκυμμένος πάνω ἀπ᾿ τὸ γραφεῖο του, ὁ Ἐμπενέζερ Σκροῦτζ δούλευε … Read more Τα “Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα” του Κάρολου Ντίκενς

Ξεφλουδισμένες Λέξεις “…….”

Γράφει η Γιώτα Δημητρίου Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, σημαίνει πως σήμερα είναι 21/12/12 και οι Μάγια αποδείχθηκαν μούφα! Παρόλα αυτά, μη χαίρεσαι την διάψευση τους, διότι με όλα αυτά που διαπράττονται στον κόσμο, το ΤΕΛΟΣ μπορεί να επέλθει ανά πάσα στιγμή. Και δεν μιλώ για το τέλος το δικό σου και το δικό μου, … Read more Ξεφλουδισμένες Λέξεις “…….”

Book for Thought “Ημερολόγιο Γιάννη Σερβετά”

Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2013 του Γιάννη Σερβετά Γράφει ο Αλέξης Δημητρίου, Ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Bibliocosmos (Λάρνακα, Τηλέφωνο: 24665792) Το 2013 πλησιάζει απειλητικά και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από την πένα του Γιάννη Σερβετά. Το ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο του για άλλη μια χρονιά θα συντροφεύει τις ημέρες μας, χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου, υπενθυμίζοντας τις ονομαστικές … Read more Book for Thought “Ημερολόγιο Γιάννη Σερβετά”

error: Content is protected !!