Search
Close this search box.

Μοτίβα Σκέψεων….

Γράφει η Ελένη Δανιήλ Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική ψυχολόγος Τηλ : 97 736810 Μάθηση & Παρέμβαση Εκπαιδευτικό Θεραπευτικό Κέντρο Πως οι σκέψεις μας επηρεάζουν την πραγματικότητα μας Ο τρόπος σκέψης μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας μας, είναι καθοριστικοί παράγοντες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε διαταραχές άγχους και κατάθλιψη. Οι αρνητικές σκέψεις … Read more Μοτίβα Σκέψεων….

Επίσημα οι υπογραφές για την «Δημιουργία Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας» (Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας)

Υπογραφή του Συμβολαίου για την εκτέλεση του Έργου «Δημιουργία Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας» (Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας) Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 2.30μ.μ., στα Κεντρικά Γραφεία του Δήμου Λάρνακας, η υπογραφή του Συμβολαίου μεταξύ του Δήμου Λάρνακας και της Κοινοπραξίας L&P and D.L.A. JOIN για την εκτέλεση του Έργου «Δημιουργία Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας … Read more Επίσημα οι υπογραφές για την «Δημιουργία Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας» (Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας)

Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στη Λάρνακα…

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ                                   Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Δ. Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Νεολαία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) Λάρνακας. Χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροτεχνίες, στολίδια, συνθέσεις, γλυκά και ζεστό κρασί ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ                                   Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.- 8:00 μ.μ.| ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου «Δώσε Φως σε … Read more Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στη Λάρνακα…

Aνακοίνωση για τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το Κοινό ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, οι χώροι στάθμευσης του Δημοτικού Σχολείου Καλογερά και Ευρυβιαδείου Γυμνασίου, δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Θα τεθούν σε λειτουργία από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018. Για σκοπούς διευκόλυνσης του Κοινού, ο Δήμος Λάρνακας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες … Read more Aνακοίνωση για τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Λάρνακας

Πρόγραμμα Δημάρχου Λάρνακας για τη νέα Βδομάδα

Ανακοινώνεται αρμοδίως ότι o Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας θα απουσιάζει στο εξωτερικό από τις 3 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2018, εκπροσωπώντας την Ένωση Δήμων Κύπρου, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα. Καθήκοντα Δημάρχου θα εκτελεί ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας  κ. Ιάσων Κ. Ιασωνίδης. ΤΡΙΤΗ, 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4.00 μ.μ. Συνεδρία Συμβουλευτικής … Read more Πρόγραμμα Δημάρχου Λάρνακας για τη νέα Βδομάδα

Πολλές Χριστουγεννιάτικες Γιορτινές εκδηλώσεις από το Δήμο Λιβαδιών!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδιών ετοιμάστηκε ήδη για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018 και ο Δήμος είναι έτοιμος να προσφέρει μοναδικές γιορτινές στιγμές στους κατοίκους του και όχι μόνο. Ο Δήμος που εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό γιορτινό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη. Πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα για τις 2 Δεκεμβρίου.  … Read more Πολλές Χριστουγεννιάτικες Γιορτινές εκδηλώσεις από το Δήμο Λιβαδιών!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, χρόνια πολλά και στον Δήμαρχο μας!

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή. Χρόνια πολλά και στον Δήμαρχο Λάρνακας, τον Ανδρέα Βύρα! Το SkalaTimes του εύχεται να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό, πυγμή και όραμα για μια καλύτερη Λάρνακα. Επίσης του ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία. Να είσαι πάντα χαμογελαστός Δήμαρχε μας, με επιτυχίες, και μια … Read more Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, χρόνια πολλά και στον Δήμαρχο μας!

error: Content is protected !!