Search
Close this search box.

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου ο γνωστός νομικός της Λάρνακας Χριστόφορος Λάρκου

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου είναι εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός Νομικός της Λάρνακας Χριστόφορος Λάρκου, μετά από αποχώρηση της Μαρίας Τσούκα από το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω εργοδότησης της στην Δημόσια Υπηρεσία.

Ο πατέρας του Χριστόφορου ήταν ο γνωστός Μαέστρος και άνθρωπος που στήριζε τον πολιτισμό και γνήσιος ιδεολόγος, Λάρκος Λάρκου ( Περισσότερα για τον αείμνηστο Λάρκο Λάρκου: https://www.skalatimes.com/2015/08/17/%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85/  )

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Χριστόφορος Λάρκου είχε δηλώσει:  “Από την πρώτη στιγμή που διάλεξα να ακολουθήσω την νομική επιστήμη και τότε ως φοιτητής και τώρα ως επαγγελματίας Νομικός δεν προσέγγισα ποτέ μου την άσκηση της νομικής επιστήμης, μόνο βιοποριστικά, αλλά μέσα στα πλαίσια ενός λειτουργήματος, συμπεριλαμβανομένου σε αυτό και της προσφοράς προς τα κοινά.
Με εφαλτήριο τα πιο πάνω, δηλώνω και αυτήν την στιγμή παρόν σε ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την Δημοκρατία μέσα από ένα από τους βραχίονες της Δημοκρατίας, την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα την απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ –Αριστερά-Νέες Δυνάμεις, στον Δήμο Αμμοχώστου. Για μένα αυτό αποτελεί μεταξύ άλλων, τιμή”.

Επίσης είχε τονίσει πως θα ήθελε τα δικά του παιδιά και όλα τα Κυπριόπουλα να ζήσουν σε μια δημοκρατική χώρα όπου θα απολαμβάνουν όλα τα καλά της δημοκρατίας μέσα σε πλαίσια ειρηνικά και ευημερίας, και «σίγουρα δεν θα ήθελα να βιώσουν αυτό που βιώσαμε εμείς η γενιά του 1970».

Παλαιότερη συνέντευξη του Χριστόφορου Λάρκου στο SkalaTimes όπου είχε μιλήσει για την αγαπημένη του Αμμόχωστο:
https://www.skalatimes.com/2016/11/16/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!