Search
Close this search box.

Ξυλοδαρμός σε στέλεχος του ΑΚΕΛ στα Περβόλια από ΕΛΑΜίτη

Στέλεχος του ΑΚΕΛ δέχθηκε επίθεση από Κοινοτικό Σύμβουλο του ΕΛΑΜ σε εκδήλωση του Κ.Σ. στα Περβόλια. Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το συμβάν.

Αυτούσια η ανακοίνωση
“Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε στέλεχος του ΑΚΕΛ σε εκδήλωση του Κ.Σ. στα Περβόλια από τον τοπικό Κοινοτικό Σύμβουλο του ΕΛΑΜ.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές παραπέμπουν επικίνδυνα σε παρωχημένες εποχές, από τις οποίες ως λαός και ως τόπος πληρώσαμε και πληρώνουμε ακριβό τίμημα”.

————————————–

Το Διαδικτυακό Περιοδικό SkalaTimes καταδικάζει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και υπενθυμίζει ακόμη μια φορά πως οι “απόγονοι” του Χίτλερ, οι νοσταλγοί του ναζισμού, όσοι χρησιμοποιούν βία και τους διακατέχουν έντονα ρατσιστικές και φασιστικές συμπεριφορές, δεν έχουν θέση σε καμία πολιτισμένη κοινωνία!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!