Search
Close this search box.

Πυγμαχία : Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο σε Πανευρωπαϊκό U14!

Mεγάλη αθλητική επιτυχία για την Κύπρο στη πυγμαχία, αφού για πρώτη φορά κατάφερε
να πάρει χρυσό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό U14.

Η νεαρή αθλήτρια Layla Abdullatif κατάφερε να κατακτήσει για την Κύπρο το πρώτο Χρυσό μετάλλιο στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 14 της EUBC για το έτος 2019.

Στον ημιτελικό επικράτησε της Ιρλανδής McCrudden Shakira.

Στον τελικό στις 10 Αυγούστου κέρδισε την Ουκρανή Mykhailiuk Emili παίρνοντας με το μέρος της 3 από τους 5 κριτές.

Μια μεγάλη επιτυχία για την 13χρονη αθλήτρια του «Trojans Gym & Fight Club», στη Λάρνακα, που εγραψε ιστορία για την Κύπρο, σε αυτό το επίπεδο.

Η Layla έχει ξεκινήσει το άθλημα της πυγμαχίας από την ηλικία των πέντε ετών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Trojans Gym & Fight Club»μετράει επιτυχίες στο εξωτερικό, αλλά είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες του.

Πιο κάτω μία συνέντευξη που είχε δώσει αποκλειστικά στο SkalaTimes o αθλητής, προπονητής και ιδιοκτήτης του  «Trojans Gym & Fight Club» κ. Λούης Χαραλάμπους, ή αλλιώς “το λιοντάρι της Λάρνακας”:

https://www.skalatimes.com/2018/10/09/%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%ac%cf%81/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!