Search
Close this search box.

Δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι ο Δήμος Λιβαδιών

Μπορεί η Λάρνακα να μετρά «πληγές» και ζημιές, μετά τις βροχές της περασμένης Κυριακής, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως στον γειτονικό Δήμο της πόλης, στο Δήμο Λιβαδιών, όλα δούλεψαν σαν Ελβετικό ρολόι με τους κατοίκους να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση και χειρισμούς του Δήμου Λιβαδιών.

Όπως δήλωσε στο SkalaTimes η κυρία Μαρία Π. κάτοικος Λιβαδιών : «Eίδαμε τα όσα συνέβησαν δίπλα στη Λάρνακα, αλλά ευτυχώς στα Λιβάδια, που απέχουμε μόλις λίγα χιλιόμετρα, δεν είχαμε καμία ζημιά, ή οποιαδήποτε προβλήματα. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρετε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος μαζί με υπαλλήλους του Δήμου Λιβαδιών βρισκόταν επί ποδός για αρκετές ώρες και έκαναν ελέγχους για να δουν αν χρειαζόταν κάποιος βοήθεια, ή αν θα προέκυπτε κάποιο πρόβλημα».

Το SkalaTimes επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λιβαδιών, κύριο Μάριο Αρμένη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως τα Λιβάδια δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα λόγω βροχοπτώσεων. Παρόλα αυτά, όπως είπε, «θεωρήσαμε καθήκον μας να βγούμε έξω για να κάνουμε έλεγχο ότι όλα ήταν εντάξει και ότι δεν προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα. Τόσο εγώ όσο και οι υπαλλήλοι του Δήμου μας, για 2-3 ώρες επιθεωρούσαμε το Δήμο μας, εξετάζαμε με προσοχή και διαπιστώσαμε ότι δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γι αυτό».

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως παρόλο που ο Δήμος Λιβαδιών συνορεύει με τη λίμνη Ορόκλινης, εντούτοις καταφέρνει κάθε χρόνο να καταπολεμά αποτελεσματικά το πρόβλημα των κουνουπιών. “Αυτό είναι γεγονός και επιτυχάνεται λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος μας δύο φορές το μήνα, δηλαδή κάθε 15 μέρες, ψεκάζει τόσο για τα κουνούπια όσο και για καταπολέμηση της ποντίκας” δήλωσε ο Δήμαρχος Λιβαδιών στο SkalaTimes. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!