Search
Close this search box.

Καραολή και Δημητρίου: Mια οδός με καλλιτεχνικό χρώμα

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια
SkalaTimes

Η οδός Καραολή και Δημητρίου στη καρδιά της Λάρνακας έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό έργο τέχνης, αφού στη γειτονιά αυτή τα πάντα έχουν ένα….. καλλιτεχνικό άγγιγμα και ύφος.

Πιο συγκεκριμένα: oλόκληρη η οδός, φιλοξενεί στούντιο αγαπημένων και ταλαντούχων καλλιτεχνών της πόλης,  (Γεωργιάδης, Paparazzi, Ευαγγέλου και άλλοι), ένα μουσείο (Μουσείο Κυριαζή), μια γκαλερί (Γκαλερί Αμμόχωστος), ένα χρυσοχοείο, ένα κατάστημα με αντίκες, πανέμορφα διατηρητέα (το ένα έγινε Boutique Hotel και τα άλλα δύο σύντομα θα γίνουν επίσης ξενοδοχεία), πολλά γκράφιτι στους τοίχους, και μια «περίεργη» στοά που φωνάζει πως χρειάζεται αξιοποίηση (καλλιτεχνική αξιοποίηση, όχι από την άλλη, της «ανάπτυξης»).
Το SkalaTimes και η υποφαινόμενη, η αρχισυντάκτρια του, πιστεύουν, (όπως και πολλοί άλλοι σε αυτή τη πόλη), πως η οδός Καραολή και Δημητρίου χρειάζεται αναβάθμιση και ένα όμορφο φρεσκάρισμα που θα την στέψει επίσημα ως μια καλλιτεχνική συνοικία της πόλης. Με ένα όμορφο πλακόστρωτο, καθαρισμό της στοάς και ίσως να επιβάλλεται να αφεθεί στα χέρια καλλιτεχνών για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.

Και επειδή οι εικόνες μιλούν, πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την Καραολή και Δημητρίου (πόσο τέλειος ο Paparazzi!)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!