Search
Close this search box.

Δημόσιος απολογισμός έργου τριετίας του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας

Αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας και αυτός ο Δήμαρχος διαφέρουν σε πολλά από προηγούμενα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας.
Οι Πανδημοτικές συζητήσεις και διαβουλεύσεις, οι οποίες είναι κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο για τη κοινωνία της πόλης μας, είναι «συστήματα» του νυν Δημάρχου και νυν δημοτικού συμβουλίου.
Μέσα σε αυτό το θετικό πλαίσιο το οποίο χαιρετίζουμε με ικανοποίηση ως πολίτες της Λάρνακας, θα διεξαχθεί και η παρουσίαση – Απολογισμός του έργου της τριετίας του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, μπροστά από τους δημότες Λάρνακας και ο καθένας μπορεί να είναι εκεί να ακούσει, να σχολιάσει, ενδεχωμένως και να μάθει, σχέδια και προγραμματισμούς του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τετάρτη λοιπόν 16 Οκτωβρίου στις  6:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κήπο
Παρουσίαση – Απολογισμός έργου τριετίας του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.
Είσοδος
 ελεύθερη

Θα είμαστε εκεί! Για τη πόλη μας, για τη κοινωνία της πόλης μας. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

error: Content is protected !!