Search
Close this search box.

Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης: Ανησυχίες για την υλοποίηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για ίδρυση Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας στη Λάρνακα

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης εκφράζει τις ανησυχίες του όσον αφορά την ίδρυση Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Λάρνακας, του ΑΚΕΛ Αριστερά νέες δυνάμεις, έγραψε:

«Η ίδρυση Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας στη Λάρνακα είναι μέρος των εξαγγελιών του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σειρά επισκέψεων του στη Λάρνακα. Για τη δημιουργία της συγκεκριμένης σχολής υπάρχει επίσης απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τον Οκτώβρη του 2014, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υλοποιηθεί.
Με ερώτηση μας, μέσω της Βουλής των Αντιπροσώπων, προς το αρμόδιο Υπουργείο και τους αρμόδιους φορείς, ζητούμε όπως πληροφορηθούμε :
1. Ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς και μελέτες για ίδρυση της Σχολής.
2. Το εκτιμώμενο κόστος ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής.
3. Το χώρο στέγασης της Σχολής και τις ενέργειες-εργασίες στο χώρο αυτό, καθώς και ενέργειες απόδοσης του στους αρμόδιους φορείς.
4. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και λειτουργίας της Σχολής».

Σε επικοινωνία που είχε το SkalaTimes με τον βουλευτή Ανδρέα Πασιουρτίδη μας ανέφερε: H ερώτηση όπως αντιλαμβάνεστε δεν τέθηκε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένα σοβαρό θέμα που αφορά την ανάπτυξη στη πόλη μας και ως Κοινοβουλευτική ομάδα ΑΚΕΛ την έχουμε ήδη θέσει μέσω της Βουλής των Αντιπροσώπων, προς το αρμόδιο Υπουργείο και τους αρμόδιους φορείς και αναμένουμε απαντήσεις, όπως αναμένουν και οι πολίτες της Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στα γραφεία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας

Σε πνεύμα πλήρους συναντίληψης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Προέδρου του ΕΟΑ Λάρνακας κ.

error: Content is protected !!