Search
Close this search box.

Cyprus Rocks Festival στο Πρωταρά

Κλασικά αγαπημένα τραγούδια των Queen, των Aerosmith, των Whitesnake, των Pink Floyd, των Black Sabbath, των Metallica και άλλων θρύλων της ροκ μουσικής θα ακουστούν στο Cyprus Rocks Festival που διοργανώνεται στον Πρωταρά από τις 2 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Στην Κύπρο θα βρεθούν μερικά από τα καλύτερα tribute bands των θρυλικών αυτών συγκροτημάτων.

Ο λόγος για τους Lovehunter (Whitesnake), Aerosmith Rocks (Aerosmith), The Bohemians (Queen), Motorheadache (Motörhead), Mentallica (Metallica), Sack Sabbath (Black Sabbath), Too Petty (Tom Petty), The Alter Eagles (Eagles), The Floyd Effect (Pink Floyd), The Thin Lizzy Experience (Thin Lizzy) Fleetwood Bac (Fleetwood Mac), Small Fakers (Small Faces). Θα εμφανιστούν επίσης και τοπικά συγκροτήματα όπως οι Fuse και The Graet Flood και άλλες μπάντες όπως οι Stone Free και Legends Of A.O.R.

Το Cyprus Rocks Festival διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διεξαγωγής του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται ποικίλες δραστηριότητες σε διαφορετικούς χώρους αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνει το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου όπου στην παραλία της Αγίας Τριάδας θα διεξαχθούν οι ακόλουθες συναυλίες:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου – Lovehunter, Aerosmith Rocks, The Bohemians 18:00- 00:00

Σάββατο 5 Οκτωβρίου – Motorheadache, Mentallica, Sack Sabbath 18:00- 00:00

Κυριακή 6 Οκτωβρίου –Too Petty, The Alter Eagles, The Floyd Effect 17:00 -23:30

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Iron Stallion Promotions που στόχο έχει την καθιέρωση του φεστιβάλ ως την απόλυτη ροκ εξόρμηση για διακοπές καθώς το κοινό στο οποίο απευθύνεται κυρίως το φεστιβάλ προέρχεται από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή στο τηλέφωνο 99656367.

Σημειώνεται ότι στην επίσημη σελίδα της Pitch Black Records στο Facebook – – διεξάγεται διαγωνισμός με δώρο VIP εισιτήρια.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

error: Content is protected !!