Search
Close this search box.

Λονδίνο: Συλλήψεις ακτιβιστών εν όψει κινητοποιήσεων για το κλίμα

Την απραξία της γαλλικής κυβέρνησης κατήγγειλλαν ακτιβιστές του κινήματος διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή Extinction Rebellion αποκλείοντας τις εισόδους σε ένα εμπορικό κέντρο στο νοτιοανατολικό Παρίσι, με στόχο να καταγγείλουν την απραξία της γαλλικής κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα και εμπόδισαν τους πελάτες να μπουν σε  εμπορικό κέντρο στο 13ο διαμέρισμα των Παρισίων.

Η οργάνωση προανήγγειλε από την Δευτέρα 15μερες κινητοποιήσεις σε 60 πόλεις σε όλον τον κόσμο, ζητώντας από τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για το κλίμα.

Η  βρετανική αστυνομία συνέλαβε, για προληπτικούς λόγους επτά γυναίκες και τρεις άνδρες σε μια αποθήκη όπου φυλάσσεται ο εξοπλισμός της.

Πηγή: ΑΠΕ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης «Εκείνη»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στη Πλατεία Ζουχούρι στις 7:30 μ.μ φεστιβάλ λαϊκής παράδοσης με τίτλο «Εκείνη» από τη ΠΟΓΟ.-Χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΕΡΜΗΣ

error: Content is protected !!