Search
Close this search box.

Πόλεις παραδείγματα προς μίμηση: Πράσινες πόλεις!

Η προστασία του περιβάλλοντος, η βιωσιμότητα και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν μεγάλη σημασία για πολλές πολείς της Ευρώπης, οι οποίες έχουν υιοθετήσει όλες τις δράσεις και έχουν φτιάξει τις υποδομές τους με τέτοιον τρόπο ώστε να χαρακτηριστούν «πράσινες», ή αλλιώς πόλεις του μέλλοντος.    Λονδίνο Το Λονδίνο είναι η πρώτη πόλη που έγινε πρόσφατα … Read more Πόλεις παραδείγματα προς μίμηση: Πράσινες πόλεις!

“Πειραματόζωο σε μια… Τράπεζα” από την Κυρία Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»

Πειραματόζωο σε μια… Τράπεζα! Μια σύγχρονη, πικρή κωμωδία του Σεμπαστιέν Τιερύ Από την Κυρία Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» Πρεμιέρα: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 – Ώρα 8.30μ.μ. Στο Παττίχειο Θέατρο ΣΚΑΛΑ Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» μετά την πρεμιέρα της Παιδικής του Σκηνής θα συνεχίσει με την πρεμιέρα της Κύριας του Σκηνής με την σύγχρονη πικρή κωμωδία του … Read more “Πειραματόζωο σε μια… Τράπεζα” από την Κυρία Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ»

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Καταδικάζουμε την επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ KIBRIS BARIŞ KONSEYI CYPRUS PEACE COUNCIL     Καταδικάζουμε την επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) καταδικάζει έντονα την επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία, και τη σχεδιαζόμενη κατοχή συριακού εδάφους σε περιοχή που κατοικείται κυρίως από Κούρδους. Η εδώ και μερικές μέρες προετοιμασία του τουρκικού στρατού, … Read more Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Καταδικάζουμε την επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία

error: Content is protected !!