Search
Close this search box.

Το ταξίδι του Ξαφνικά στη Λευκωσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!


 
Το ταξίδι του Ξαφνικά στην Λευκωσία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Classic Hotel με ασύλληπτη επιτυχία και η μεγάλη περιοδεία «Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα» βάζει πλέον πλώρη για τον νέο της συναρπαστικό σταθμό στην Αθήνα, στις 3 Νοεμβρίου.

Σε ένα συλλεκτικό σεμινάριο, οι Life & Leadership Coach, #1 International Best Selling συγγραφέας Τζιλ Δούκα και ο Life & Relationship Coach, #1 best-selling συγγραφέας Νικόλας Ουρανός καθήλωσαν το κοινό τους για τέσσερις ώρες, μεταδίδοντας κομβικής αξίας γνώσεις για την αυτοανάπτυξη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο. Οι παρευρισκόμενοι από τη Λευκωσία αλλά και άλλες περιοχές της Κύπρου, αγκάλιασαν το σεμινάριο με την αστείρευτη θετική τους ενέργεια, αλλά και την ειλικρινή διάθεση για γνώση και δουλειά!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία:

·  να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που τραβά πίσω τα όνειρά τους

·  να γνωρίσουν τους τρόπους δόμησης μιας δυναμικής προσωπικότητας

·  να κατανοήσουν την αξία και τη λειτουργία των υγιών διαπροσωπικών σχέσεων

·  να μάθουν τις βασικές αρχές για μια επιτυχημένη ζωή

·  να διαχωρίζουν τη θέση τους από τις οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος

·  να θέτουν τους σωστούς στόχους και να δουλεύουν με μέθοδο και σύστημα για την επίτευξή τους

Στην άριστα οργανωμένη εκδήλωση στο πολυτελές περιβάλλον του Classic Hotel, δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, οι εξομολογήσεις αλλά και οι ευχάριστες εκπλήξεις, κυριότερη των οποίων ήταν η διανομή του νέου ακυκλοφόρητου βιβλίου των συγγραφέων “Ξαφνικά Τώρα” στους τυχερούς συμμετέχοντες, καθώς το περιεχόμενο του βιβλίου τελεί σε άμεση συσχέτιση και συμπληρώνει ιδανικά το σεμινάριο!

Οι συγγραφείς και ομιλητές δίνουν νέο ραντεβού με το ανυπόμονο κοινό τους σε:

·  Αθήνα

·  Ηράκλειο

·  Θεσσαλονίκη

 
Μια ακόμα συνηθισμένη περιοδεία; Σίγουρα ΟΧΙ!
Μια συλλεκτική εμπειρία αυτοανάπτυξης; Σίγουρα ΝΑΙ!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!