Search
Close this search box.

Η Νάνσια Μοβίδη στο SkalaTimes  «From California to Scalifornia»

H Νάνσια Μοβίδη είναι ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας, η οποία μεγάλωσε στη Λάρνακα. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν «the face of Portrait Lighting mode» για το iPhone X, για τις διαφημιστικές του καμπάνιες. 

 (http://www.nansiamovidi.com)  (https://www.instagram.com/nansiamovidi/)

Αυτό το διάστημα η Νάνσια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο από την Amazon με τίτλο «Connecting the dots». 

H Νάνσια από τον Νοέμβριο 2019 θα αρθρογραφεί στο SkalaTimes σε μια δική της στήλη με τίτλο  «From California to Scalifornia», όπου θα μοιράζεται μαζί μας εικόνες, ιστορίες, ειδήσεις, σκέψεις από την Καλιφόρνια όπου ζει, που θα εμπεριέχουν ενδιαφέρον για τους αναγνώστες του SkalaTimes. 

Η οικογένεια του SkalaTimes μεγαλώνει με γνώμονα να μοιραζόμαστε με το αναγνωστικό μας κοινό κείμενα, άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, εικόνες, που θα βοηθήσουν να βάλουμε κι εμείς ως SkalaTimes το λιθαράκι μας για ένα ομορφότερο και καλύτερο κόσμο, σε οποιοδήποτε τομέα, που θα βοηθήσουν να μοιραστούμε ιδέες που αξίζει να γνωστοποιηθούν. 

From California to Scalifornia λοιπόν, αφού το Scalifornia έχει καθιερωθεί ως λέξη για τα καλά σε μας τους Σκαλιώτες εδώ και καιρό. 

Ομοιότητες Καλιφόρνιας και Λάρνακας πέρα από τα….. Palmtrees;
Θα μας πει η Νάνσια…

Welcome on board Nansia!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

error: Content is protected !!