Search
Close this search box.

«RADISSON BLU ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η εταιρεία διοργάνωσης αγώνων και εκδηλώσεων Events Specialists διοργανώνει και προκηρύσσει, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και την έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, τη 3η Αθλητική Διοργάνωση: «Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας» την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δημόσια οδό και περιλαμβάνουν: Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο δρόμο, Αγώνα Δρόμου 10KM, Αγώνα Δρόμου 5KM και Αγώνα Δρόμου 1KM
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι διαδρομές του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου έχουν αφετηρία τον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείου, παραλία Φοινικούδων (1η Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού).

Οι διαδρομές του Αγώνα Δρόμου 10KM, 5KM & 1KM έχουν αφετηρία τον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείο, παραλία Φοινικούδων (2<sup>η</sup> Αψίδα).

Όλες οι διαδρομές έχουν τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στο Κτίριο του Δημαρχείο, παραλία Φοινικούδων (1η Αψίδα/ Αψίδα τερματισμού).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο ή στον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ για να συμμετάσχει στον αγώνα δρόμου των 10KM θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Για τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 5KM θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το 12ο έτος της ηλικίας.

Ο Αγώνας Δρόμου McDonald’s™ Kids Race 1KM απευθύνεται σε όλα τα παιδιά για την ηλικιακή ομάδα από 4-17 χρόνων και είναι δωρεάν.

Ο Αγώνας Δρόμου Fun Race 1KM απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες αλλά και στους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στον αγώνα McDonald’sTM Kids Race και θέλουν να συμμετάσχουν στη χαρά και τη γιορτή του Μαραθωνίου Λάρνακας.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ MCDONALDSKIDS RACE ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, SCOOTER, ROLLER SKATES ΚΟΚ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

error: Content is protected !!