Search
Close this search box.

Δύο θεατρικές παραστάσεις με μουσική υπογραφή Ανδρέα Γερολέμου

Μία γεμάτη καλλιτεχνικά χρονιά για τον μουσικό Ανδρέα Γερολέμου

SkalaTimes

Μια γεμάτη καλλιτεχνικά χρονιά ήταν το 2019 για τον γνωστό μουσικό της πόλης μας Ανδρέα Γερολέμου, αφού πέρα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ωδείου Γερολέμου, αλλά και τις πολύ όμορφες και πετυχημένες συναυλίες του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου  Λάρνακας στο οποίο είναι μαέστρος, ο μουσικός Ανδρέας Γερολέμου είχε την όλη παραγωγή της μουσικοχορευτικής παράστασης «Ένα ταξίδι η μουσική μας από τη Σμύρνη μέχρι το νησί μας», αλλά και την σύνθεση μουσικής για δύο πολύ όμορφες παραστάσεις, κλασικών έργων.

Συγκεκριμένα οι παραστάσεις «Αστρογέννητο Παιδί» του Oscar Wilde από το Θέατρο ΣΚΑΛΑ και «Ομήρου Οδύσσεια» από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο Λευκωσίας ανέβηκαν στο σανίδι με μουσική του Ανδρέα Γερολέμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SkalaTimes και οι δύο παραστάσεις έχουν πάρει το πράσινο φως από το Υπουργείο Παιδείας για περιοδεία σε σχολεία της Κύπρου.

Επίσης, το «Αστρογέννητο Παιδί» από το θέατρο της πόλης μας, το θέατρο ΣΚΑΛΑ, ταξιδεύει σύντομα στη Ρωσία.

Συγχαρητήρια στον μουσικό Ανδρέα Γερολέμου για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αλλά και ιδιαίτερα της πόλης μας, της Λάρνακας.
(Όσοι δεν έχετε δει ακόμη τις δύο εξαιρετικές παραστάσεις να τις δείτε).

Αστρογέννητο Παιδί
Συντελεστές :
Σκηνοθεσία :
 Μόνικα Μελέκη, 

Σκηνικά/Κοστούμια : Γιώργος Αχιλλέως
Μουσική/Στίχοι : Ανδρέας Γερολέμου

Ομήρου Οδύσσεια
Συντελεστές:
Διασκευή ελεύθερη απόδοση λόγου: Ρεα  Ιωαννίδου
Σκηνοθεσία/χορογραφίες/κουστούμια:  Έλια Ιωαννίδου
Μουσική/Διδασκαλία κρουστών : Ανδρέας Γερολέμου

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!