Search
Close this search box.

Η Χριστίνα Δημητρίου προτείνει μέσα από δική της στήλη στο SkalaTimes….

Η Χριστίνα Δημητρίου με δική της στήλη στο SkalaTimes

Η Χριστίνα Δημητρίου, γνωστή στο χώρο των ΜΜΕ αλλά και για χρόνια μοντέλο, το λαμπερό κορίτσι με καταγωγή από τη Λάρνακα, ξεκινάει μια δική της στήλη στο διαδικτυακό περιοδικό της πόλης και επαρχίας Λάρνακας SkalaTimes, μία στήλη με τίτλο: «Η Χριστίνα Δημητρίου προτείνει για τη πόλη της».

Χώροι, εκδηλώσεις, προϊόντα, ιδέες και πολλά άλλα, η Χριστίνα θα προτείνει μέσα από τη στήλη της που ξεκινάει την άλλη βδομάδα στο SkalaTimes.

Σε δηλώσεις της στο SkalaTimes η Χριστίνα μας είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη γιατί ξεκινάω για πρώτη φορά να συνεργάζομαι με ένα τοπικό ΜΜΕ της πόλης μου που τόσο αγαπώ. Αγαπώ τη πόλη μου, εδώ είναι όλες οι παιδικές μου φίλες και αναμνήσεις, οι συγγενείς μου, η Λάρνακα είναι το “καταφύγιο” μου.
Όταν λοιπόν ήρθε η πρόταση από την πολύ καλή μου φίλη, την δημοσιογράφο Γιώτα Δημητρίου, η οποία είναι αρχισυντάκτρια στο SkalaTimes, είπα αμέσως ναι. Πρώτον επειδή μου άρεσε το concept της στήλης που θα έχω, δεύτερο επειδή παρακολουθώ, εκτιμώ και μου αρέσει η δουλειά που κάνει το SkalaTimes και τρίτον επειδή με την Γιώτα Δημητρίου έχουμε ξανασυνεργαστεί όταν ήταν αρχισυντάκτρια στην Espresso Κύπρου και ξέρω πόσο επαγγελματίας και ενθουσιώδης είναι με αυτό που κάνει.
Stay tuned λοιπόν για τις προτάσεις και εισηγήσεις της στήλης μου που ξεκινάει την άλλη βδομάδα.
Μία στήλη μέσα από την οποία θα προτείνω στους συνδημότες μου και, αλλά και σε όλους τους αναγνώστες του SkalaTimes, τα δικά μου αγαπημένα (χώροι, προϊόντα, εκδηλώσεις, κ.α) καθώς και άλλες εισηγήσεις που αφορούν την καθημερινότητα μας».

Καλωσόρισες Χριστίνα Δημητρίου στο SkalaTimes!

——————————————–

Η Χριστίνα Δημητρίου σε ηλικία 16 ετών περιπου ενώ ήταν μαθήτρια ξεκίνησε το modelling σε Ελλάδα και Κύπρο και αργότερα, ενώ σπούδαζε, μπήκε στον χώρο της μόδας και εργάστηκε στην Ελλάδα.
Τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια  ξεκίνησε από την νεανική εκπομπή Alive του ΣΙΓΜΑ το 2005, στη συνέχεια ακολούθησε η απογευματινή εκπομπή στο ΡΙΚ1 με τίτλο “Καλύτερα μαζί”. Μετά συνέχισε με την lifestyle εκπομπή “Sptlight” στην LTV για 5 χρόνια, ακολούθησε η εκπομπή “Life in Style” στο ΡΙΚ1 και ΜΤV, στη συνέχεια ήταν Coach και στην κριτική επιτροπή στις εκπομπές για την ανάδειξη της “Star Cyprus”,  για 4 συνεχή έτη στο MEGA Κύπρου. Η τελευταία της τηλεοπτική εκπομπή ήταν το 2017-2018 στην τηλεόραση του Sigma  με την εκπομπή «μια βαλίτσα γεύσεις».
Δημοσιογραφικά εργάστηκε στην έντυπη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Espresso Κύπρου και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια στα περιοδικά του ομίλου  «Ο Φιλελεύθερος», στο Περιοδικό Down Town και Όmikron. Εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός στον Super FM για πέντε χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει «μετακομίσει» στον Energy όπου παρουσιάζει πρωινή εκπομπή μαζί με τον Μάρκο Κωμοδρόμου.
Από τον Νοέμβριο 2019 ξεκινάει να διδάσκει Modelling στο Time Private Institute στη Λάρνακα και να αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό SkalaTimes.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!