Search
Close this search box.

Δίπλα στους συνταξιούχους δημότες του ο Δήμος Λιβαδιών

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου η καθιερωμένη εκδρομή συνταξιούχων του Δήμου Λιβαδιών.

Στις 7μιση το πρωί τα λεωφορεία αναχώρησαν από τα Λιβάδια.

Η Εκδρομή περιλάμβανε 1. επίσκεψη στην εκκλησία Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο,2. επίσκεψη στην εκκλησία των Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνα και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου της Στέγης.

Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι μαζί με τον Δήμαρχο Λιβαδιών κ. Μάριο Αρμένη, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Λυσιώτη και τους δημοτικούς συμβούλους Φρόσω Αντωνίου, Αναστασία Ανδρέου και Ανδρέα Χαραλάμπους πήγαν στην Κακοπετρία για φαγητό στο εστιατόριο “Δροσερή Ποταμιά”.

Συγχαρητήρια στο Δήμο Λιβαδιών που δηλώνει πάντα παρόν δίπλα στους δημότες του μέσα από διάφορες δραστηριότητες.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Λιβαδιών προσφέρει δωρεάν αθλητισμό, μέσα από διαφορετικά είδη αθλημάτων, σε παιδιά και ενήλικες.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!