Search
Close this search box.

Σε Γερμανικό Περιοδικό η Πύλα…

Η ραγδαία ανάπτυξη της Πύλας, αλλά και η ομορφιά που έχει απλωθεί στο παραλιακό μέτωπο της, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους τουρίστες, αλλά και τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πρόσφατα Γερμανίδα δημοσιογράφος, η κα. Margit Kohl, η οποία εργάζεται σε Γερμανικό περιοδικό, πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας κ. Σίμο Μυτίδη όπου μίλησαν για την Πύλα φυσικά.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στις ιδιαιτερότητες της Πύλας όσον αφορά την ειρηνική συμβίωση και συνύπαρξη των δύο κοινοτήτων Ε/Κ και Τ/Κ.
Μίλησε επίσης για τα ιστορικά αξιοθέατα τα οποία αρκετοί τουρίστες επισκέπτονται κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!