Search
Close this search box.

Βαλεντίνα Σοφοκλέους και Κρίστοφερ Γκρέκο….Και τώρα οι δυο τους!

SkalaTimes

Στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο LeBay, στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί Βαλεντίνα Σοφοκλέους και Κρίστοφερ Γκρέκο.

Όπως έγινε γνωστό και αποτέλεσε θέμα σε τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και περιοδικά και εφημερίδες, η Βαλεντίνα Σοφοκλέους αποχώρησε πρόσφατα από την τηλεοπτική σειρά στην οποία εμφανιζόταν (περισσότερα σε αυριανή συνέντευξη της ηθοποιού στο SkalaTimes).
O δε Κρίστοφερ Γκρέκο, (ο κακός της κυπριακής τηλεόρασης), συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην «Γαλάτεια».

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του SkalaTimes η σημερινή συνάντηση των δύο γνωστών ηθοποιών έγινε για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για….θεατρικούς.

Πολύ θα θέλαμε να δούμε αυτούς τους δύο μαζί στο σανίδι και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτοί οι δύο αγαπητοί ηθοποιοί θα βρεθούν σύντομα στο θεατρικό σανίδι και θα είναι….οι δυο τους, σε ένα συγκλονιστικό θεατρικό έργο, Ρώσου συγγραφέα.

Περισσότερα, σύντομα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρνακας καταφύγιο για τα ασυνόδευτα παιδιά, χαρά για ηλικιωμένους…

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε τη δεύτερη δράση μας, δίνοντας ζωή στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά μέσα από τις βιβλιοθήκες-καταφύγια μας. Ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενήθηκαν

error: Content is protected !!