Search
Close this search box.

Στη Σχολή Mambo ο εκπαιδευτικός ψυχολόγος Ανδρέας Δημητρίου για τις ανάγκες της εκδήλωσης ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ

Οι συντελεστές της εκδήλωσης κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στη Λάρνακα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος Ανδρέας Δημητρίου, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.
Η Κλινική Ψυχολόγος Άντριαν Μενελάου.
Η Σχολή Χορού ΜΑΜΠΟ με τις οδηγίες της καταξιωμένης Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα.
Το Ωδείο Αντρέα Γερολέμου.
Η Σχολή Θεάτρου Χρυστάλλας Καλλένου.
Και φυσικά το διαδικτυακό περιοδικό SkalaTimes που διοργανώνει την εκδήλωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Μέσα στα πλαίσια προετοιμασίας της εκδήλωσης ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ο Εκπαιδευτικός/Σχολικός Ψυχολόγος Ανδρέας Δημητρίου επισκέφθηκε τη Σχολή Χορού Mambo για να προετοιμάσουν μαζί με τα παιδιά ένα βιωματικό εργαστήριο το οποίο θα έχει στόχο:
α) την γνωριμία των παιδιών με τα προσωπικά μέρη του σώματος τους,
β) τη γνωριμία με τα καλά και τα κακά αγγίγματα στο σώμα
γ) τη δημιουργία του δικτύου ασφαλείας και προστασίας μας σε περίπτωση που ελλοχεύει κίνδυνος!

Τα παιδιά σε συνεργασία και την καθοδήγηση του Ψυχολόγου και της Διευθύντριας της Σχολής κ. Μαρία Ζαχαρίου-Καραπίττα θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τα μηνύματα αυτά με βιωματικό τρόπο για να βοηθήσουν τα παιδιά που θα παρευρίσκοντα στην εκδήλωση, αλλά και τους γονείς να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν γύρω από το σύγχρονο κοινωνικό εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Έναν εγκληματικό εφιάλτη που βασανίζει 1 στα 5 παιδιά μέσα στην ΕΕ και 1 στα 4 παιδιά στη Κύπρο.

Τα παιδιά, σύμφωνα με τον Εκπαιδευτικό/Σχολικό Ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου συνεργάζονται άψογα στις πρόβες τους και με ευγένεια και σεβασμό αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, το διαδικτυακό περιοδικό SkalaTimes και ο εκπαιδευτικός ψυχολόγος Ανδρέας Δημητρίου, ευχαριστούν θερμά την Διευθύντρια της Σχολής Mambo, τις δασκάλες της Σχολής, τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που αφιλοκερδώς συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση μας.
Μια εκδήλωση που διοργανώνεται με μοναδικό σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος (ενήλικες, γονείς, εκπαιδευτικοί κ.α), καθώς και τα παιδιά γι αυτό τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!