Search
Close this search box.

Βραβείο Καλύτερης Σύνθεσης Μουσικής για το «Αστρογέννητο Παιδί» στη Ρωσία

SkalaTimes

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το Θέατρο ΣΚΑΛΑ στην Ρωσία, με τη συμμετοχή του σε Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου. Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε στη πόλη Τομκς κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα!

Ανάμεσα στις 16 χώρες που έλαβαν μέρος η παράσταση του Θέατρου ΣΚΑΛΑ «Το Αστρογέννητο Παιδί», του Όσκαρ Ουάϊλντ, κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Σύνθεσης Μουσικής για την παράσταση.

Περήφανοι και ευτυχισμένοι για την αναγνώριση όλοι οι συντελεστές επέστρεψαν στην Κύπρο με ένα βραβείο και μια αξιέπαινη συμμετοχή που κάνει περήφανο όχι μόνο το Θέατρο ΣΚΑΛΑ, τους συντελεστές της παράστασης και τον Μουσικό Ανδρεά Γερολέμου που έγραψε την μουσική για την παράσταση, αλλά κάνει περήφανη και ολόκληρη τη πόλη μας.

Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes o γνωστός μουσικός της πόλης μας Ανδρέα Γερολέμου μας είπε: «Νιώθω χαρά γι αυτό το βραβείο, αλλά πρέπει να τονίσω πως νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την όλη συμμετοχή μας που κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστώ το Θέατρο ΣΚΑΛΑ και την σκηνοθέτη της παράστασης Μόνικα Μελέκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι κι εγώ κομμάτι αυτής της τόσο αξιόλογης παράστασης και εύχομαι ακόμη περισσότερες συμμετοχές στο εξωτερικό και βραβεία, διότι με αυτό τον τρόπο βάζουμε τη μικρή μας Λάρνακα στον πολιτιστικό χάρτη, στο εξωτερικό».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!