Search
Close this search box.

Πεζοδρόμια για τραπεζάκια όχι πεζούς…

Μια απαράδεκτη σκηνή που αφορά τη πόλη μας φωτογράφησε συνδημότης μας και δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλώντας τον Δήμαρχο της πόλης να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η πιο κάτω σκηνή που βλέπετε στη φωτογραφία αφορά πεζοδρόμιο στην πλατεία Αγία Λαζάρου.
Ο συνδημότης μας έγραψε:
«Δήμαρχε της Λάρνακας Ανδρέα Βύρα καλημέρα,
Βοηθήστε με, τι βλέπουμε εδώ;
Βλέπουμε ένα πεζοδρόμιο προσβάσιμο σε πεζούς και ανάπηρους; Βλέπουμε το πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, έξω από το πιο τουριστικό μας αξιοθέατο, στον Άγιο Λάζαρο; Οι πράσινοι πάσσαλοι είναι για να κρατούν τους πεζούς μέσα στον δρόμο; Δεν ειρωνεύομαι. Αγανακτώ».

Ο Δήμαρχος της πόλης μας αν και δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει στα σχόλια ή ερωτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού γι αυτό υπάρχουν «οι Παρασκευές του πολίτη» όπου κάθε Παρασκευή οι κάτοικοι Λάρνακας μπορούν να επισκεφτούν το γραφείο του Δημάρχου για οποιοδήποτε θέμα, εντούτοις ο Δήμαρχος έδωσε απάντηση για το πιο πάνω:
«Έχεις απόλυτο δίκαιο και όντως είναι μια εικόνα που δεν τιμά την πόλη μας. Όμως, σε ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Δήμου Λάρνακας αλλά της εκκλησιάς και ως εκ τούτου ο Δήμος δεν μπορεί να επιβάλλει κανένα μέτρο.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη την σοβαρότητα του θέματος, ο Δήμος Λάρνακας καταχώρησε, εδώ και αρκετό καιρό, αίτημα στο Κτηματολόγιο το οποίο ακόμη εκκρεμεί και ζητά όπως η δικαιοδοσία περάσει στα χέρια του με απώτερο σκοπό να επιβάλλει τα ανάλογα μέτρα».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!