Search
Close this search box.

Έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας Africanos Property Developers LTC

Η εταιρεία Africanos Property Developers με βάση και γνώμονα την εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια για την θεμελίωση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της, βρίσκετε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τόσο το κοινό και τους αξιότιμους πελάτες της ότι έχει προχωρήσει στην έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας για τα 3 ακόλουθα Έργα:

  1. SEA BREEZE VILAS – Τριών (3) πολυτελέστατων κατοικιών στην οδό Βολγά (Γειτονία πίσω από τις πολυκατοικίες Μαρσάλλας)

  2. DROSIA HEIGHTS RESIDENCES οκτώ (8) ξεχωριστών διαμερισμάτων στην οδό Αγίου Γεώργιου Μακρή

  3. ANASTASIOS RESIDENCES Πέντε (5) ιδιαίτερα ευρύχωρων διαμερισμάτων στη οδό Μάρκου Δράκου

Η εταιρεία Africanos Property Developers Ltd ακολουθώντας την διαδικασία με υπομονή, επιμονή και προτεραιότητα το όφελος των πελάτων της, κατάφερε για ακόμα μια φορά μετά από τη έγκαιρη παράδοση των Έργων της να παραδώσει τους ξεχωριστούς Τίτλους Ιδιοκτησίας στα χέρια των ιδιοκτητών τους.

Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε παράλληλα ότι η εταιρεία Africanos Property Developers Ltd συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία διαθέτει άλλα δεκατέσσερα (14) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, έξι (6) εκ των οποίων αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2019 ενώ τα άλλα οκτώ αφορούν τις χρονιές 2020-2021.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι για τα έργα που αφορούν την περίοδο 2020-2021 το 85% των υπό διαμερισμάτων έχει ήδη πωληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο +35724828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!