Search
Close this search box.

Κλείνουν δρόμοι για τον 23ο Γύρο Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 23ος Γύρος Λάρνακας που διοργανώνει το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου». Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία η Λεωφόρος Αθηνών, οι οδοί πέριξ του Μεσαιωνικού Κάστρου, Αγκύρας και Κενάν και οι πάροδοι που οδηγούν στις εν λόγω οδούς. … Read more Κλείνουν δρόμοι για τον 23ο Γύρο Λάρνακας

Εκστρατεία καθαρισμού της Αλυκής από τα παιδιά του Γυμνασίου «Πέτρακη Κυπριανού»

Ο Τομέας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Λάρνακας σε συνεργασία με τον Όμιλο Ερυθρού Σταυρού και Κοινωνικής Προσφοράς του Γυμνάσιου «Πέτρακη Κυπριανού», πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, εκστρατεία καθαρισμού της περιοχής της Αλυκής παρά το Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ. Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία τους και τον ιδιαίτερο … Read more Εκστρατεία καθαρισμού της Αλυκής από τα παιδιά του Γυμνασίου «Πέτρακη Κυπριανού»

Παράσταση κουκλοθεάτρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας σας προσκαλεί σε παράσταση κουκλοθεάτρου Πότε; Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 11:00 π.μ. Πού; Στο Παιδικό Τμήμα, «Χριστίνας Α. Αποστόλου», της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρνακας Ποιο; “Santa’s baby sitting” Με ποιους; Με το Κουκλοθέατρο – Puppet Show Art Κάλιας Χαραλάμπους. Για ποιους; Για όλους τους μικρούς μας φίλους από 4 χρόνων μέχρι … Read more Παράσταση κουκλοθεάτρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας

Ανδρέας Πασιουρτίδης: «Η έννοια του κράτους δικαίου καθαυτή αναγνωρίζει όχι μόνο υποχρεώσεις στο άτομο, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία το κράτος πρέπει να διασφαλίζει»

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων συμμετείχε στην 62η Διάσκεψη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC), οι εργασίες της οποίας άρχισαν στις 2/12 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, της προεδρεύουσας της Ε.Ε χώρας. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι βουλευτές  Άγγελος Βότσης,  Ελένη Σταύρου, Ανδρέας Πασιουρτίδης και Ηλίας Μυριάνθους. Η συμμετοχή της Κυπριακής … Read more Ανδρέας Πασιουρτίδης: «Η έννοια του κράτους δικαίου καθαυτή αναγνωρίζει όχι μόνο υποχρεώσεις στο άτομο, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία το κράτος πρέπει να διασφαλίζει»

error: Content is protected !!