Search
Close this search box.

Ανοικτή διαβούλευση για τους Λαρνακείς

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, στις 7.00 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»,  Ανοικτή Διαβούλευση με τους Δημότες την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Λάρνακας.

Η Διαβούλευση, όπως είχε αναγγελθεί κατά την παρουσίαση του Απολογισμού Τριετίας του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στις 16 Οκτωβρίου 2019, αποτελούσε τη συνέχεια αφού το κοινό μπορούσε να υποβάλλει ερωτήσεις επί του Απολογισμού.

Παράλληλα έγινε, από το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, ενημέρωση για το θέμα της μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας και τις εξελίξεις σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού – Μαρίνας.   

Αναφορά έγινε επίσης και σε άλλα τρέχων θέματα όπως τη δημιουργία  Σχολής «Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λάρνακα, στις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν σε θέματα καθαριότητας όπως τα συνεργία καθαριότητας σε όλες τις περιοχές και συνοικισμούς της πόλης, την άριστη λειτουργία του Πράσινου Σημείου, την πορεία των έργων που βρίσκονται υπό εξέλιξη, την επικείμενη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Δημότη κ.α.

Στη συνέχεια το κοινό υπόβαλε εισηγήσεις καθώς και ερωτήσεις, τα οποία καταγράφηκαν από Λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας και θα τύχουν ανάλογου χειρισμού.

Το SkalaTimes συγχαίρει το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουν βάλει για τα καλά στους Λαρνακείς την φιλοσοφία της δημόσιας διαβούλευσης κάτι που επιβάλλεται σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία. Η φωνή των πολιτών πρέπει να έχει βήμα και να ακούγεται. Γι αυτό άλλωστε είναι και η πόρτα του Δημάρχου της πόλης ανοικτή κάθε Παρασκευή για τον κόσμο της πόλης. Ευχόμαστε ενωμένοι όλοι (δημοτικό συμβούλιο και δημότες) να καταφέρουμε να δώσουμε και να φέρουμε στη πόλη μας όλα όσα της αξίζουν, αν όχι για μας τουλάχιστον για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτή την πόλη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!