Search
Close this search box.

Συμμετοχή στην μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση του τόπου το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου

Συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χρονιάς είχε το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου.
Συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε η συναυλία με 200 κιθάρες επί σκηνής.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσίασε την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, με 200 κιθάρες επί σκηνής, σε μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Η συναυλία που δόθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, με μαέστρο τον Αντώνη Μυτακίδη εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας είχε ο Αντώνης Κοΐζας.

Το πρόγραμμα ήταν μια μουσική περιήγηση σε εμβληματικά έργα της παγκόσμιας και ελληνικής μουσικής, με σολίστ τους Γιώργο και Στέλιο Γκόλγκαρη, Ηλία Διαμαντάκη και τους Cyprus Guitar Trio.

Συμμετείχαν Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & των Μουσικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας.

Τραγούδια ερμήνευσαν η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου και η Μαρίζα Άνας.

Οι μαθητές του Ωδείου Γερολέμου ανέβηκαν στην σκηνή και έγιναν κομμάτι της μεγάλης αυτής μουσικής εκδήλωσης, δίπλα τους βέβαια και ο καθηγητής τους και Διευθυντής του Ωδείου, Ανδρέας Γερολέμου.

«Σκοπός μας είναι να λαμβάνουμε μέρος σε αρκετές μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, αυτές οι εμπειρίες όχι μόνο βοηθούν τους μαθητές μας αλλά τους «ωριμάζουν» ως μουσικούς» δήλωσε στο SkalaTimes o Ανδρέας Γερολέμου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Χρήστος Μάστορας και η Έλενα Παπαρίζου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη Μαρινέλλα μέσα από τη συναυλία τους στη Λάρνακα: «Είναι είδωλο στη δύναμη της ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά. Τα πάντα. Μαρινέλλα σ’αγαπάμε και σε περιμένουμε»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Στο κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Παρασκευή 27Σεπτεμβρίου, η μία εκ των δύο συναυλιών που θα δώσουν οι ΜΕΛΙSSES στην

error: Content is protected !!