Search
Close this search box.

Πλούσιο Γιορτινό Διήμερο στα όμορφα Περβόλια

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Περιβολιών συνεχίζει να προσφέρει ψηλού επιπέδου πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτά τα Χριστούγεννα φέρνουν στον κόσμο ένα μοναδικό εορταστικό διήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Ταξίδι με το μουσικό σχήμα της γνωστής και αγαπημένης μας Βασιλικής Χατζηαδάμου και με το Μικρό Φωνητικό Σύνολο από το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου και την Χορωδία του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα λειτουργούν χριστουγεννιάτικα περίπτερα, ο Αή Βασίλης θα μοιράζει δώρα, η γνωστή σχολή χορού της Λάρνακας MAMΠΟ θα είναι εκεί για να ντύσει χορευτικά την εκδήλωση, η χορωδία του δημοτικού σχολείου Περβολιών θα είναι εκεί με μοναδικές γιορτινές μουσικές, και ανάμεσα σε όλα αυτά θα υπάρχει και η θεατρική παράσταση “Πινόκιο” του Κάρλο Κολούξι.

Γιατί όταν ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών κ. Κώστας Τίγκης τονίζει ότι τα Περβόλια έχουν θέσει ψηλά τον πολιτιστικό πήχη και την κοινωνική προσφορά, δεν μένουν στα λόγια, αλλά μιλούν με έργα και εκδηλώσεις.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στυλιάνα Μούσιτς Σχολή Χορού «On Your Feet» στη Λάρνακα: «Τα παιδιά από το Hip Hop και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, αλλά και δυναμικότητα, είναι ένας χορός που βοηθά και στην ψυχολογία τους»

Η χορογράφος και χορεύτρια Στυλιάνα Μούσιτς διδάσκει Hip Hop σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες στη Σχολή Χορού On your Feet στη Λάρνακα.Με την ευκαιρία της

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

error: Content is protected !!