Search
Close this search box.

Ξύρισμα Δημάρχου Λιβαδιών για πολύ καλό σκοπό

Μια αλλοιώτικη εκδήλωση ανθρωπιάς με τίτλο «Κοπιάστε να ξιουρίσουμε του Δήμαρχου τα γένια, ριάλλια εις τον ΠΑΣΥΚΑΦ πλουμίστε δίχως έννοια» πραγματοποιήθηκε χθες,15/12/19, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Σάββα στα Λιβάδια. Η εκδήλωση που είχε σκοπό την ενίσχυση του Πασυκαφ Λάρνακας,διοργανώθηκε από ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών και τον Σύνδεσμο Γυναικείων & Αντρικών Κομμώσεων Λάρνακας. Το ξύρισμα του Δημάρχου έγινε υπό τη συνοδεία βιολιού,λαούτου,τσιαττιστών και ποιημάτων.

Με συνοδεία βιολιού και τσιατιστών: Ανδρόνικο Κατσιαντώνη, Σταύρο Νησιώτη και Παναγιώτη Βασιλείου
Χρήστος Τζιαλλής: βιολί.
Ξενής Παντελή: λαούτο

Πλήθος κόσμου έσπευσε να δει το ξύρισμα,να συνεισφέρει και να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο τον ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας & τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το ποσό που μαζεύτηκε από το πλούμισμα για το ξύρισμα του Δημάρχου ανήλθε στα 900 ευρώ. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κόψιμο,κτένισμα,ξύρισμα για όσους/ες το επιθυμούσαν,αλλά και με δωρεάν μαλλιών(τουλάχιστον 15εκατοστά) έτσι ώστε να γίνουν περούκες για όσες τις χρειάζονται λόγω χημειοθεραπειών.

ΟΛΑ τα έσοδα διατέθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας.

Συγχαρητήρια στο Δήμο Λιβαδιών, στο Σύνδεσμο Γυναικείων και Αντρικών Κομμώσεων Λάρνακας και στους εθελοντές του Δήμου για την εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στυλιάνα Μούσιτς: Τα παιδιά μέσα από το χορό Hip Hop, αλλά και τον χορό γενικότερα κερδίζουν ευλυγισία, μουσικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και φυσικά βοηθά στη ψυχολογία τους

Στυλιάνα εσύ που σπούδασες και τι;  Έχω σπουδάσει στο London Studio Centre στο Λονδίνο (τριετής φοίτηση) και κατέχω πτυχίο BA Hons in Theatre Dance (Jazz).

Το σπαθί το οποίο αποκεφάλισε τον Οδυσσέα, ωχριά μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη την οποία ανέσυρε η κοινωνία

Ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιώργου Καλλίνικου, Διευθυντή Σύνταξης Philenews(21/9/24) Έγραφα προχθές, ότι η κατάφορη αδικία σε βάρος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, μπορεί να αφυπνίσει την κοινωνία.

error: Content is protected !!