Search
Close this search box.

Aνοικτή συναυλία στη Λάρνακα με τη Μελίνα Ασλανίδου / κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη μέρα της συναυλίας

Ο Δήμος Λάρνακας φέρνει στη Λάρνακα, σε μια ανοικτή συναυλία, (όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια μέσα στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων), την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Η συναυλία θα γίνει στη Πλατεία Παλλάς.

Εν όψει της συναυλίας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., ο Δήμος ενημερώνει το κοινό ότι θα τεθούν σε ισχύ οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

η Πλατεία Παλλάς θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από την Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 11.00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 20/12/2019 και ώρα 6.00 π.μ. Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλείται το Κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Το νηπιαγωγείο “Παιδόκηπος” στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ / Βαλεντίνα Γεωργίου: “Οι βάσεις και τα θεμέλια μπαίνουν στην προσχολική ηλικία, στόχος μας είναι περαιτέρω δράσεις έτσι ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ενήλικες που θα διέπονται από αυτές τις αρχές και αξίες”

Το νηπιαγωγείο Παιδόκηπος Βαλεντίνα Γεωργίου στο Κίτι φιλοξενεί αυτή τη Πέμπτη προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, όπου προπονητές, δασκάλες και παιδιά θα εργαστούν μέσα από

Έναρξη Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στα Κέντρα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη – ΕΠΑΑ), σε συνεργασία με την Παγκύπρια Σχολή Γονέων,

Παράνομη η συγκρότηση της Σχολικής Εφορείας Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας

Αποκαλυπτήρια της ευκαιριακής συμμαχίας κομμάτων στον νέο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, με αποκλειστικό γνώμονα τον αποκλεισμό του ΑΚΕΛ, έρχονται μέσα από τοποθέτηση του Υπουργείου Παιδείας

error: Content is protected !!