Search
Close this search box.

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου

Τα Χριστούγεννα και οι ημέρες των Γιορτών βρίσκουν το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου σε διασκεδαστική διάθεση, αλλά και με έντονη δραστηριότητα σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Στις 15 Δεκεμβρίου το Ωδείο βρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγγλισίδων όπου έλαβε μέρος στο εορταστικό πρόγραμμα.

Αύριο Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει στη μεγάλη εκδήλωση του Ξενοδοχείου Radisson Blu.
Λίγο αργότερα οι μαθητές και καθηγητές του Ωδείου θα κατευθυνθούν στα ωραία Περβόλια για να λάβουν μέρος στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών, όπου θα τραγουδήσει και η Βασιλική Χατζηαδάμου.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ωδείου Γερολέμου εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές.

Ο Ανδρέας Γερολέμου δήλωσε στο SkalaTimes: «Προσωπικά με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων και των Γιορτών εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και μπόλικη μουσική. Αλλωστε είναι γνωστό και αποδεδειγμένο πως η μουσική μπορεί να συμβάλει στη καλή μας ψυχολογία και διάθεση και διαθέτει και πολλά άλλα οφέλη. Υγεία, αγάπη και μουσική λοιπόν». Όσο για τη νέα χρονιά που έρχεται, ο κ. Γερολέμου μας αποκάλυψε πως για το 2020 το Ωδείο επιφυλλάσει πολλές εκπλήξεις στο κόσμο της Λάρνακας και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!