Search
Close this search box.

Another One Bites The Crust: Νέες Προτάσεις στις πίτσες και στο καλό ποιοτικό φαγητό

Μια νέα πιτσαρία με διαφορετική φιλοσοφία άνοιξε στα Λιβάδια για να μας συστήσει νέα είδη ποιοτικού φαγητού, όχι μόνο στις πίτσες αλλά και σε άλλα είδη, όχι τόσο γνωστά για τα κυπριακά δεδομένα. Τα δύο νέα παιδιά του Another One Bites the Crust, o Βαγγέλης και η Dimi, από το Λονδίνο και την Αυστραλία, μας συστήνουν το χώρο τους που άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στα Λιβάδια Λάρνακας. 

SkalaTimes
Δύο νέα παιδιά αποφασίσατε να ανοίξετε μία πιτσαρία στη περιοχή των Λιβαδιών, έχετε μεγαλώσει Λονδίνο και Αυστραλία. Καταρχάς πότε ήρθατε στη Κύπρο;
Dimi: Εγώ ήρθα πριν από 6 μήνες
Βαγγέλης: Εγώ πηγαινοέρχομαι Κύπρο-Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια.

Επίσης Βαγγέλη είσαι κοσμοπολίτης, έχεις ταξιδέψει πολύ…
Βαγγέλης:
 Ναι έχω επισκεφτεί 33 χώρες και 6 Ηπείρους. Αγαπώ τα ταξίδια, νομίζω μου έχουν διδάξει πολλά, ακόμη και για τις πίτσες και το καλό φαγητό.

Eχεις σπουδάσει επίσης και πιτσαδόρος.
Βαγγέλης: Ναι, έχω σπουδάσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Νάπολι, για την κατασκευή αυθεντικής ιταλικής πίτσας.

Οι δύο σας πότε γνωριστήκατε;
Dimi: Όταν ήρθε ο Βαγγέλης Αυστραλία, εκεί γνωριστήκαμε.

Τι σας έκανε να επιλέξετε τα Λιβάδια για να μετακομίσετε και να ανοίξετε εδώ μία πιτσαρία;
Βαγγέλης: To γεγονός ότι οι γονείς μου έχουν σπίτι στα Λιβάδια και ζουν μεταξύ Λονδίνου – Λιβαδιών, ήταν ο λόγος που ήρθαμε κι εμείς εδώ.

Αποφασίσατε λοιπόν να ανοίξετε την πιτσαρία Another One Bites the Crust στα Λιβάδια. Τι βρίσκει κανείς στην δική σας πιτσαρία;
Βαγγέλης: Καταρχάς είναι μια διαφορετική πιτσαρία όχι μόνο όσον αφορά στα υλικά αλλά γενικά στην όλη μας φιλοσοφία. Πρόκειται για Ιταλικό στυλ πιτσαρίας, δηλαδή αλεύρι ιταλικό, 48 ώρες προετοιμασία της ζύμης, (από την ζύμη μέχρι το ψήσιμο πρέπει να μεσολαβήσουν 48 ώρες), ιταλικά όλα τα υλικά, το φύλο, το αλεύρι, ο τρόπος που ανοίγει το φύλο, για να μπορεί να λέγεται «ιταλικό στυλ» πρέπει να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο τρόπο κατασκευής. Όλα τα υλικά μας τα φέρνουμε από την Ιταλία.
Dimi: Πέρα από τις πίτσες έχουμε τα burgers, με Αυστραλέζικο βοδινό, που απαιτεί μια ολόκληρη φιλοσοφία, πρόκειται για μια από τις καλύτερες ποιότητες βοδινού και λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στο  βοδινό Wagyu, το πιο ακριβό και καλύτερο βοδινό στο κόσμο.
Επίσης έχουμε κυπριακά μπιφτέκια για τα παιδιά. Επιπλέον έχουμε το Beyond meat sausages, που είναι πολύ γνωστό στο εξωτερικό, πρόκειται για λουκάνικα με αγνά υλικά τα οποία όμως είναι φτιαγμένα χωρίς κρεάς! Το Beyond meat sausages είναι φρέσκα λουκάνικα που είναι φτιαγμένα με φυτά, μοιάζουν με χοιρινό κρέας, έχουν όλη την ζουμερή, κρεατική γεύση ενός παραδοσιακού λουκάνικου, αλλά είναι ένα φυτικό γεύμα. Στα Beyond meat sausages δεν θα βρείτε ορμόνες, νιτρώδη άλατα, νιτρικά, σόγια, γλουτένη κτλ. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για τους χορτοφάγους και για όσους νηστεύουν.

Τι έχει μέσα;
Βαγγέλης: Παντζάρι, πατάτα, καρύδα, παμπού, και διάφορα άλλα υγιεινά συστατικά.

Τι άλλο μπορεί να βρει κανείς στην πιτσαρία σας;
Dimi: Φρέσκα λαζάνια με ιταλικά συστατικά και με ιταλικό τρόπο μαγειρέματος.

Δηλαδή;
Dimi: Δηλαδή, έξι ώρες ψήσιμο, κτλ.

Φέρνετε μια νέα φιλοσοφία στο φαγητό και νέες προτάσεις,  ο κόσμος της Κύπρου είναι έτοιμος γι αυτό;
Βαγγέλης: Προσπαθούμε να φέρουμε κάτι νέο, κάτι γευστικό και συνάμα υγιεινό, φαγητό με ποιοτικά υλικά και φτιαγμένο με πολλή αγάπη και επαγγελματισμό. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα το δεχθεί και θα το αγαπήσει. ‘Αλλωστε, η επιλογή ποιοτικών συστατικών και ο συγκεκριμένος τρόπος ψησίματος φαίνονται στη γεύση.

Κάποιος θα αναμένει με όλα αυτά που μας λέτε να είναι και πιο ψηλές οι τιμές σας από τις υπόλοιπες πιτσαρίες….
Βαγγέλης: Καμία σχέση με αυτό που λες, οι τιμές μας είναι πολύ λογικές, όπως οι υπόλοιπες πιτσαρίες. Παρόλο που τα δικά μας έξοδα είναι ενδεχομένως πιο ακριβά (ιταλικά υλικά, έμφαση στην ποιότητα ψησίματος κτλ) από αυτά που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι.

Τέλος, ποιος είναι ο στόχος σας;
Βαγγέλης: Στόχος και όραμα μαςνείναι να καταφέρουμε να κάνουμε γνωστό και να αγαπηθεί αυτό το νέο είδος φαγητού που προσφέρουμε, όπου η ποιότητα και η ωραία γεύση είναι το βασικό μας μέλημα. Ήδη τα πρώτα σχόλια του κόσμου είναι θετικά και χαιρόμαστε γι αυτό. Όταν λοιπόν καταφέρουμε να κάνουμε γνωστό το πρώτο μας αυτό κατάστημα, το όραμα μας είναι να γίνουμε αλυσίδα (franchise).

·         Στην Πιτσαρία Another One Bites the Crust, στα Λιβάδια, μπορείτε να κάνετε παραγγελία για take away ή να ζητήσετε delivery.

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 15, Λιβάδια
Τηλέφωνο: 77000777

Facebook Page: https://www.facebook.com/bitesthecrust/

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Χιλιάδες έξω από το Προεδρικό!  «Φωνή λαού οργή Θεού» φώναξαν κατά της παύσης του Γενικού Ελεγκτή που ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Μπορεί η παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη την περασμένη Τετάρτη να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους πολλούς υποψιασμένους από τα όσα απαράδεχτα βιώσαμε τα

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!