Search
Close this search box.

Tα κάγκελα της αγάπης στη Λάρνακα…

Από το facebook της Χριστίνας Αγαπίου

Τα κάγκελα της πρώην Διανέλλειος Τεχνικής Σχολής πλέον έγιναν «Κάγκελα Αγάπης» για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!
Κίνηση Ανθρωπιάς από Συμπολίτες μας, κίνηση Ανθρωπιάς γεμάτη Αστερόσκονη!

Μια ομάδα συμπολιτών μας, από τη Λάρνακα, αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς. Κάνουν κάλεσμα έτσι ώστε τα κάγκελα της πρώην Τεχνικής Σχολής να γεμίσουν με σακάκια για όλες τις ηλικίες για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όσοι έχετε περίσσευμα ένα σακάκι απλά κρεμάστε το, όσοι έχετε ανάγκη ένα σακάκι απλά πάρτε….

Humanitarian Aid – Ανθρωπιστική βοήθεια.
Μετά απο συνεννόηση με το Δήμο Λάρνακας και την δική τους θετική στήριξη, Μιχάλης Γιακουμή, προσωπικά, μια ομάδα συμπολιτών μας αποφασίσαμε να προβούμε σε μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς γεμάτη με Χρυσόσκονη Νεραιδένια! Τα κάγκελα της Τεχνικής Σχολής (πίσω από METRO) να γεμίσουν σακκάκια για τους συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μέσα σε αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε γάντια ή κασκόλ. “ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗ”.
Τσέπες γεμάτες Αγάπη και Φως!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κενές Θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

1.    Κενή Θέση Πρώτου Συντηρητή Δασών, Τμήμα Δασών Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση με αριθμό 957 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 6.9.2024 έχει

error: Content is protected !!