Search
Close this search box.

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει η υπόθεση του Ινδονήσιου βιαστή…

Η υπόθεση του Ινδονήσιου φοιτητή στη Βρετανία,τον οποίο τα ξένα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως «ο βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο» αποδεικνύει πως ούτε η μόρφωση, αλλά ούτε η καλή οικονομική κατάσταση έχουν σχέση με τα αρρωστημένα μυαλά που ενδέχεται να κουβαλά κάποιος, και δη ένας εγκληματίας.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος διδακτορικός φοιτητής Ρέινχαρντ Σινάγκα, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο από τέσσερα αδέλφια μια πλούσιας οικογένειας Καθολικών της Ινδονησίας, μετακόμισε στη Βρετανία το 2007 για τις μεταπτυχιακές του σπουδές.
Ο Ρέινχαρντ Σινάγκα φέρεται ότι έχει βιάσει έως και 195 άνδρες! «Καραδοκούσε έξω από νυχτερινά κλαμπ του Μάντσεστερ για να αποπλανήσει μεθυσμένους νεαρούς την ώρα που έφευγαν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρέσυρε στο διαμέρισμά του νεαρούς με κάποια πρόφαση και εκεί τους νάρκωνε και τους βίαζε.
O Σινάγκα κρίθηκε ένοχος για 159 κατηγορίες, ανάμεσά τους 136 βιασμοί και οκτώ απόπειρες βιασμού, σε τέσσερις διαφορετικές δίκες, σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελία».

Συμφοιτήτρια του βιαστή δήλωσε στο Channel News Asia: «Ποτέ δεν φερόταν άσχημα. Ποτέ δεν αντιμετώπιζε τους φίλους του χωρίς σεβασμό. Γι αυτό και η είδηση ήταν τόσο μεγάλο σοκ για όλους τους φίλους του.
Κανένας δεν γνώριζε πώς αυτός ο γλυκός, ήσυχος, ευγενικός φίλος μας έγινε ένα τέτοιο τέρας ικανό να διαπράξει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα».

Ο Σινάγκα φέρεται ότι χρησιμοποιούσε υπνωτικά για να αναισθητοποιεί τα θύματά του και στη συνέχεια βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς. Τα περισσότερα θύματά του δεν γνώριζαν τίποτα για τις επιθέσεις.
Συνελήφθη στις 2 Ιουνίου του 2017 όταν ένα από τα θύματά του ξύπνησε. Η πρώτη δίκη του Σινάγκα σε δικαστήριο του Μάντσεστερ ξεκίνησε στα μέσα του 2018 και η τελευταία έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν επιτρεπόταν σχολιασμός για καμία από αυτές μέχρι πριν από δύο ημέρες που ήρθησαν οι περιορισμοί, οι οποίοι είχαν επιβληθεί για να μην επηρεάζονται οι ένορκοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC/ SigmaLive

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!