Search
Close this search box.

 4ος Διαγωνισμός Τραγουδιού «Τραγουδώντας με την Έλενα»

Διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά ο Διαγωνισμός Τραγουδιού «Τραγουδώντας με την Έλενα» που διοργανώνεται εις μνήμη της νεαρής Έλενας που «έφυγε» νωρίς.

Η Έλενα πέθανε σε ηλικία 18 ετών από καρκίνο. Οι γονείς της δημιούργησαν το Ίδρυμα Έλενα στη Λάρνακα και βοηθούν άπορους μαθητές, εις μνήμη της κόρης τους.
Ο Διαγωνισμός τραγουδιού για παιδιά και ενήλικες είναι ένας θεσμός τον οποίο ξεκίνησαν οι γονείς της Έλενας και γίνεται με σκοπό να προσφέρει στο Ίδρυμα Έλενα.
Ένας διαγωνισμός Τραγουδιού με φιλανθρωπικό χρώμα που γίνεται εις μνήμη της Έλενας η οποία λάτρευε το τραγούδι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ – πρώτη φάση

 Η ακρόαση για τους δύο διαγωνισμούς θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Πανεπιστήμιο UCLAN στην ΠΥΛΑ. Η ώρα του κάθε υποψήφιου θα ανακοινωθεί τηλεφωνικά αργότερα.

 Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα έχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 13 ετών ενώ στον διαγωνισμό Τραγουδιού Ερασιτεχνών Τραγουδιστών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα από 14 ετών μέχρι 25.

 Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε επαγγελματίες. Η έστω και μία φορά παρουσία τους σαν επαγγελματίες, οπουδήποτε, τους αποκλείει ΑΜΕΣΩΣ από τον διαγωνισμό.

 Η ακρόαση γίνεται παρουσία, μουσικά καταρτισμένης επιτροπής και του αρμόδιου υπηρεσιακού για την όλη διοργάνωση του διαγωνισμού, ο οποίος δεν βαθμολογεί τους διαγωνιζόμενους.

 Στη διάρκεια της ακρόασης δεν μπορούν να παρευρίσκονται στην αίθουσα οι γονείς ή ο δάσκαλος / η δασκάλα του υποψηφίου.

 Μετά την αποχώρηση από την αίθουσα της ακροαματικής διαδικασίας δεν επιτρέπεται να επανέλθει ο /η υποψήφιος για να εξεταστεί ξανά.

 Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί με email ή Φαξ στους διοργανωτές μέχρι τις 30 Ιανουαρίου. Το Κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και πρέπει να καταβληθούν μαζί με την αίτηση συμμετοχής.

Κατά την ακρόαση όλοι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο play back θέλουν, το οποίο και θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι ίδιοι.( το τραγούδι μπορεί να είναι ελληνικό ή και ξένο, η συμμετοχή πρέπει οπωσδήποτε να είναι με playback και όχι με όργανο )

 Δεν μπορεί κανένας να λάβει μέρος στην τελική φάση αν δεν περάσει πρώτα από την ακροαματική διαδικασία.

 Μπορεί να επιλεγεί τραγούδι (στην τελική φάση του διαγωνισμού) από περισσότερους από ένα διαγωνιζόμενους.

Απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία για όσους θα επιλεγούν για την τελική φάση του διαγωνισμού

 Μετά από την ακροαματική διαδικασία, όσοι από τους υποψήφιους θα έχουν επιλεγεί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού.

 Θα τους ζητηθεί να παραδώσουν στα Γραφεία του Ιδρύματος μέχρι και την 12η Φεβρουαρίου 2020 το τραγούδι play back που θα ερμηνεύσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού σε CD. Πέραν της ημερομηνίας αυτής κανένα play back δεν θα παραλαμβάνεται και η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου ακυρώνεται.

Η ευθύνη κατασκευής και προμήθειας του play back είναι αποκλειστικά του διαγωνιζόμενου και πρέπει να είναι σε άριστη ποιότητα. Αν η επιτροπή κρίνει ότι η ποιότητα του δεν είναι άριστη τότε ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να ετοιμάσει νέα ηχογράφηση σε συνεργασία με το V STUDIO MUSIC PRODUCTIONS και το κόστος του οποίου δεν θα ξεπερνά τα 80 ευρώ.

 Από τη στιγμή που θα παραδώσουν το play back τους και τον τίτλο του τραγουδιού καμιά αλλαγή δεν θα μπορεί να γίνει στην επιλογή τους.

 Όλοι οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν ανεξαίρετα με Playback ενώ στη σκηνή εκτός από ερμηνευτή το κάθε τραγούδι μπορεί να συνοδεύεται από 4 άτομα στα φωνητικά η στο χορό ( αν το επιθυμεί ο διαγωνιζόμενος ) τονίζουμε ότι η διάρκεια του τραγουδιού να μην υπερβαίνει τα 3 λεπτά.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

 Η σειρά εμφάνισης στον διαγωνισμό καταρτίζεται από την επιτροπή.

 Η τελική φάση θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο θέατρο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας

 Ο πρώτος νικητής κερδίζει ένα μικρόφωνο αξίας €250, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν Δίπλωμα Συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες: 99634319 – 97782791

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!