Search
Close this search box.

Η πολυαναμενόμενη ταινία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στα K Cineplex στη Κύπρο!

Όσοι είχαμε την τύχη να δούμε το θεατρικό βασισμένο στη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, με την Αννίτα Σαντοριναίου, τώρα ανυπομονούμε να δούμε και την ταινία. 

H πολυαναμενόμενη ταινία κάνει πρεμιέρα στη Κύπρο στις 9 Ιανουαρίου 2020 σε όλους τους κινηματογράφους K Cineplex. 

Η πολυδιαφημιζόμενη ταινία για τον βίο και την πολιτεία της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, προβλήθηκε αρχικά στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, σε επίσημη πρεμιέρα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο «Παλλάς», εν παρουσία των συντελεστών.

H ταινία είναι μια βιογραφία της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.
Στο ρόλο του σκηνοθέτη ο έμπειρος Άγγελος Φραντζής στη μουσική και διασκευή τραγουδιών ο  Μίνωας.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Κάτια Γκουλιώνη.  Όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί : «Η ταινία “Ευτυχία” δίνει σάρκα και οστά στην επεισοδιακή ζωή της σπουδαιότερης Ελληνίδας στιχουργού».

Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη,Ντίνα Μιχαηλίδου («Πολίτικη Κουζίνα», τηλεοπτικές σειρές «Το Νησί» «Η Λέξη που δε Λές») στο ρόλο της Μαριόγκας- μητέρας της Ευτυχίας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης («Έτερος Εγώ», τηλεοπτική σειρά «Πενήντα-Πενήντα») στο ρόλο του δεύτερου συζύγου της, Γιώργου Παπαγιαννόπουλου, ο τιμημένος με βραβείο Χορν Θάνος Τοκάκης («Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»), ο Παύλος Ορκόπουλος («Νήσος», τηλεοπτικές σειρές «Στο Παρά Πέντε», «Ντόλτσε Βίτα») στο ρόλο του Κώστα Νικολαϊδη, πρώτου συζύγου της Ευτυχίας, οι Ευαγγελία Συριοπούλου («Τέλειοι Ξένοι», τηλεοπτική σειρά «Έλα στην θέση μου») και Λίλα Μπακλέση, («Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού», τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ») που υποδύονται τις δυο κόρες της Ευτυχίας, Μαίρη και Καίτη, και η Ευγενία Σαμαρά (τηλεοπτικές σειρές «Η Εκδρομή», «Παρθένα Ζωή») στο ρόλο της εγγονής της, Ρέας.

Μαζί τους ένα σπουδαίο επιτελείο αναγνωρισμένων ηθοποιών, όπως ο Αντώνης Λουδάρος («Μια Μέλισσα τον Αύγουστο») στο ρόλο του Μάνου Χατζιδάκι, ο Κρατερός Κατσούλης («Το Έτερον Ήμισυ», «Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο») στο ρόλο του Μανώλη Χιώτη, η Ματθίλδη Μαγγίρα («Γαμήλιο Πάρτι», «Εφάπαξ») ως Ρένα Βλαχοπούλου, η Χρύσα Ρώπα («Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», τηλεοπτική σειρά «Οικογένεια Βλάπτει»), ως Σωτηρία Μπέλλου, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Μικρά Αγγλία», «Το Τελευταίο Σημείωμα»), στο ρόλο του Αλεξίου και ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς ως κονφερασιέ.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!