Search
Close this search box.

Aυξημένες οι δολοφονίες μέσα στο 2019 στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με την Ελληνική Εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Εθνικός Κήρυκας» αυξημένοι είναι οι φόνοι στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2019.
Σύμφωνα με την Ελληνική Εφημερίδα: «Πάνω από 300 άτομα δολοφονήθηκαν το 2019, αύξηση 8% σε σύγκριση με το 2018 και ο υψηλότερος αριθμός φόνων στα τρία τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά της Αστυνομίας, αναφέρει η “New Υork Τimes”»

O «Εθνικός Κήρυκας» συνεχίζει στο σχετικό του ρεπορτάζ: «Τα τελευταία χρόνια αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης περήφανα ισχυρίζονταν ότι διεκδικούσαν τον τίτλο της πιο ασφαλούς πόλης στην Αμερική. Αλλά για πρώτη φορά σε αυτά τα χρόνια οι δείκτες ανθρωποκτονιών υποβαθμίζουν την αίσθηση της ασφάλειας.
Η αύξηση ήταν αρκετή για να ανησυχήσει ορισμένους Νεοϋορκέζους που είχαν συνηθίσει στα χαμηλά ποσοστά δολοφονιών που είχαν να δουν από τη δεκαετία του 1950. Η αίσθηση ότι η πόλη ενδεχομένως να βρίσκεται στο όριο μίας άλλης αύξησης του εγκλήματος ενισχύεται από ορισμένους στυγερούς και προβεβλημένους φόνους των τελευταίων μηνών.
Τον Οκτώβριο ένας άνδρας σκότωσε με ρόπαλο τέσσερις άστεγους στην Τσάινατάουν. Μετά τον Δεκέμβριο μία πρωτοετής φοιτήτρια στο Κολέγιο Barnard σκοτώθηκε στη διάρκεια κλοπής κοντά στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ: https://www.ekirikas.com/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!