Search
Close this search box.

Ο Χρίστος Ζανέττος  είναι  ο νέος Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Ψήφισαν οι υποψήφιοι στην Αγία Νάπα.

Ο Χρίστος Ζανέττος  είναι  ο νέος Δήμαρχος Αγίας Νάπας σύμφωνα με τις χθεσινές έκτακτες εκλογές που έγιναν μετά την υπουργοποίηση του Γιάννη Καρούσου.

Ο κ. Ζαννέτου έλαβε 1508 ψήφους, ενώ η ανθυποψήφιά του Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια έλαβε 1059, 449 ψήφους λιγότερους από τον Χ. Ζαννέτου.

Μετά τη νίκη του ο Χρίστος Ζαννέτου ευχαρίστησε όλα τα κόμματα που τον στήριξαν, ευχαρίστησε επίσης όσους των τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όσους δεν τον ψήφισαν και ανέφερε πως από αύριο η Αγία Νάπα προχωρεί ενωμένη για πρόοδο.

Στη χθεσινή εκλογική διαδικασία ψήφισαν 2600 ψηφοφόροι, ποσοστό 77%, χαμηλότερο από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

Ψήφισαν 2240 Κύπριοι, ποσοστό 87%, ενώ ψήφισαν και 460 κοινοτικοί, ποσοστό 55% επί του συνόλου των ξένων ψηφοφόρων. Η συνολική αποχή ανήλθε στο 13%. Δικαίωμα συμμετοχής στην αναπληρωματική εκλογή είχαν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων 2687 είναι Κύπριοι και 647 είναι Κοινοτικοί.
Ο Χρίστος Ζαννέτου έλαβε στήριξη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, Δημοκρατικό Κόμμα, Δημοκρατική Παράταξη, Πατριωτικό Κίνημα και Κόμμα για τα ζώα.

O Χρίστος Ζανέττος, στις τελευταίες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ συγκεντρώνοντας 451 ψήφους, οι οποίες τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!