Search
Close this search box.

Πατάτες wedges και πίτσα nutella με φράουλες, με κάθε αγορά πίτσας!

Με κάθε αγορά πίτσας θα προσφέρονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία μερίδα (300γρ) πατάτες wedges και για όσους επιθυμούν μία πίτσα Nutella με φράουλες ή peanut butter base με μπανάνα στη τιμή των 5 μόνο ευρώ! 

H νέα πιτσαρία Another One Bites The Crust (ή αλλιώς Bites),  με διαφορετική φιλοσοφία, που άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στα Λιβάδια για να μας συστήσει νέα είδη ποιοτικού φαγητού, όχι μόνο στις πίτσες αλλά και σε άλλα είδη, όχι τόσο γνωστά για τα κυπριακά δεδομένα, καλωσορίζει τη νέα χρονιά με μια μοναδική προσφορά για αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου και Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

Με κάθε αγορά πίτσας θα προσφέρονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία μερίδα (300γρ) πατάτες wedges και για όσους επιθυμούν μία πίτσα Nutella με φράουλες ή peanut butter base με μπανάνα στη τιμή των 5 μόνο ευρώ!

Τα δύο νέα παιδιά του Another One Bites the Crust, o Βαγγέλης και η Dimi, από το Λονδίνο και την Αυστραλία, μας εκπλήσσουν όχι μόνο με το ποιοτικό φαγητό και τις νέες προτάσεις, αλλά και με τις μοναδικές τους προσφορές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κανονική τιμή της πίτσας Nutella με φράουλες ή πίτσα peanut butter base με μπανάνα είναι 9ευρώ. Με την πιο πάνω τριήμερη προσφορά μπορείτε να την απολαύσετε με μόνο 5 ευρώ, ως επιδόρπιο μαζί με την πίτσα που θα αγοράσετε!

Αυτή τη βδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Another One Bites the Crust ή αλλιώς στο Bites, στα Λιβάδια!

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 15, Λιβάδια
Τηλέφωνο: 77000777
Facebook Page: https://www.facebook.com/bitesthecrust/

Πρόσφατη συνέντευξη των ιδιοκτητών στο SkalaTimes:
https://www.skalatimes.com/2019/12/23/another-one-bites-the-crust-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Χιλιάδες έξω από το Προεδρικό!  «Φωνή λαού οργή Θεού» φώναξαν κατά της παύσης του Γενικού Ελεγκτή που ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Μπορεί η παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη την περασμένη Τετάρτη να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους πολλούς υποψιασμένους από τα όσα απαράδεχτα βιώσαμε τα

Συνέντευξη Βαλεντίνα Γεωργίου: “Η σχέση σχολείου – γονιών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και έρευνες έχουν δείξει ότι η γονεϊκή συμμετοχή συμβάλλει στην σχολική επιτυχία των παιδιών”

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου “Παιδόκηπος” στο Κίτι, Βαλεντίνα Γεωργίου, μιλά στο SkalaTimes για το ρόλο της εκπαίδευσης, για το ρόλο που έχουν οι γονείς, αλλά

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 5 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά όταν όλα γύρω μας είναι ζοφερά

Παρά τους δύσκολους καιρούς, υπάρχει περιθώριο για ευχάριστα συναισθήματα. Μια ειδικός ψυχικής υγείας, δείχνει τον τρόπο να τα καταφέρουμε Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό

error: Content is protected !!