Search
Close this search box.

Δεν είμαστε μόνοι σε όλο αυτό, είμαστε όλοι μαζί

To SkalaTimes θέλωντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, καλεί τους αναγνώστες του, στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, να μας στείλουν μια φωτογραφία τους από το σπίτι, μαζί με μια θετική λεζάντα ή μια λεζάντα που να αποτυπώνει τα συναισθήματα τους αυτές τις μέρες. Δεν είναι «παιχνίδι», είναι για να ξέρουμε πως δεν είμαστε … Read more Δεν είμαστε μόνοι σε όλο αυτό, είμαστε όλοι μαζί

Ανδρέας Δημητρίου: “Η συμπεριφορά των παιδιών μας εξαρτάται από τις δικές μας στάσεις και αντιδράσεις”

O γνωστός εκπαιδευτικός ψυχολόγος της πόλης μας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλά στο SkalaTimes για τις «μέρες του κορωνοϊου» που διανύουμε και για τον τρόπο που πρέπει να το χειριστούμε όσον αφορά τα παιδιά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αφορά όλους όσους βρίσκονται γύρω από παιδιά. Της Γιώτας Δημητρίου Aνδρέα, εσύ ως εκπαιδευτικός ψυχολόγος πιστεύεις πως μπορεί … Read more Ανδρέας Δημητρίου: “Η συμπεριφορά των παιδιών μας εξαρτάται από τις δικές μας στάσεις και αντιδράσεις”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι από αύριο, Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα #μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας. Το εν λόγω πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, σε δημότες της Λάρνακας, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ή είναι άτομα 3ης ηλικίας που έχουν σοβαρά θέματα υγείας και … Read more ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ο ιός είναι νοσηρός και “νοσηρός…”

Kείμενο του Ευρωβουλευτή ΑΚΕΛ (πρώην βουλευτή Λάρνακας) Γιώργου Γεωργίου Αφορμή για τον τίτλο η χυδαία προσέγγιση της βρετανικής κυβέρνησης γύρω από την ακολουθούμενη πολιτική της περιβόητης “ανοσίας αγέλης” ως μέσο ανάσχεσης των συνεπειών (όχι της εξάπλωσης) του κορονοϊού. Λέει ο σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης Robert Dingwall: -ποιος λέει πως είναι επιθυμητό να αποτραπεί ο κάθε … Read more Ο ιός είναι νοσηρός και “νοσηρός…”

Ανδρέας Βύρας, ένας Δήμαρχος για τον άνθρωπο, δίπλα στον άνθρωπο!

Με μια φωτογραφία και με μια άναρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  ο Δήμαρχος Λάρνακας αποδεικνύει περίτρανα πως είναι δίπλα στον άνθρωπο για τον άνθρωπο, ακόμη και με δράσεις και πράξεις που δεν είναι αναγκασμένος να κάνει. Απόψε βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους καθαριστές σκυβάλων. Διαβάστε την ανάρτηση του: «Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, … Read more Ανδρέας Βύρας, ένας Δήμαρχος για τον άνθρωπο, δίπλα στον άνθρωπο!

error: Content is protected !!