Search
Close this search box.

Γιώργος Κωμοδρόμος: Tο κράτος δεν αδειόδοτησε την τεχνολογία 5G

Της Γιώτας Δημητρίου
(Αρχισυντάκτρια SkalaTimes)

Κάθε δημοσιογράφος και κάθε δημοσιογραφικό μέσο οφείλει να ακούει τις ανησυχίες της κοινωνίας, όταν δε το μέσο είναι τοπικό αυτή η ευθύνη είναι ακόμη σε μεγαλύτερο ίσως βαθμό.

Το SkalaTimes ασχολήθηκε με το θέμα των κεραίων που (πραγματικά) γέμισαν την Λάρνακα, αφού δεκάδες συνδημότες μας ανησυχούσαν (και μαζί τους κι εμείς) αν αυτές οι κεραίες ήταν ή όχι 5G, επιπλέον υπήρχε η ανάγκη να απαντηθεί το ερώτημα «αν δεν είναι 5G τι είναι και γιατί ξαφνικά γέμισε η πόλη μας με αυτές τις κεραίες;»

Με σημερινό του ρεπορτάζ το SigmaLive ξεκαθαρίζει δια στόματος του Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών κ. Γιώργου Κωμοδρόμου πως ΔΕΝ είναι κεραίες 5G αυτές που βλέπουμε και πως το κράτος δεν αδειοδότησε την τεχνολογία αυτή.

Θεωρούμε πως με αυτή την δημόσια τοποθέτηση του Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών ξεκαθαρίζει το τοπίο και όσοι ανησυχούν (ανησυχούσαμε) για τις κεραίες 5G, αφού δεν γνωρίζουμε τι όποιες επιπτώσεις τους στην δημόσια υγεία, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι πλέον ότι δεν πρόκειται για κεραίες 5G.

Τέλος, είναι αυτονόητο πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας (και της χώρας μας) αυτή τη στιγμή είναι η πανδημία του κορωνοϊου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ασχολούμαστε με τίποτα άλλο, ειδικά εμείς οι δημοσιογράφοι, αφού τα θέματα γύρω μας και στην κοινωνία μας δεν σταματούν να τρέχουν, ευτυχώς, ή δυστυχώς.

Πιο κάτω τo ρεπορτάζ του Sigmalive:

Τέλος στην αναστάτωση που επικρατεί ανάμεσα σε εκατοντάδες συμπολίτες μας τις τελευταίες μέρες, επιχείρησε να βάλει ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.

Σε παρέμβασή του στο Πρωτοσέλιδο ο Γιώργος Κωμοδρόμος είπε, «δηλώνω ρητά ότι οι κεραίες δεν είναι 5G. Το Κράτος δεν αδειοδότησε την τεχνολογία αυτή», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ερωτηθείς για το τι είναι επιτέλους οι κεραίες αυτές για τις οποίες γίνεται λόγος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Κωμοδρόμος εξήγησε ότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αναβαθμίζουν συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, ειδικά αυτές τις μέρες που οι πλείστοι εργάζονται απ’ τα σπίτια τους και τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα μέσω τηλεργασιών.

Ο κ.Κωμοδρόμος κλείνοντας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα fake news και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει μακριά από τέτοιες «ειδήσεις».   

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

error: Content is protected !!