Search
Close this search box.

Σημειώσεις στα ημερολόγια του κορωνοϊου

«Author Unknown»

Για όλες τις αγκαλιές που δεν κράτησαν πολύ, γιατί ήμασταν πεπεισμένοι πως θα υπάρξουν κι άλλες.

Για όλες τις συζητήσεις που αφήσαμε στη μέση, για να συνεχίσουμε μια άλλη φορά.

Για εκείνο τον καφέ που αναβάλαμε, για μια άλλη μέρα.

Για όλα τα νέα που έπρεπε να μοιραστούμε, αλλά δεν βρίσκαμε χρόνο.

Για εκείνες τις στιγμές που δεν ξέραμε πως ΔΕΝ ήταν στο χέρι μας αν θα ξαναέρχονταν ή όχι.

Kαι για τον φόβο και πόνο που έφερε η νέα πραγματικότητα.

Ας πάρουμε ως αντάλλαγμα για όλα αυτά,  την σοφία και την εξυπνάδα, έτσι όταν βγούμε από όλο αυτό να ξέρουμε κάτι παραπάνω, να έχουμε μετρήσει τις προτεραιότητες μας αλλιώς.

Και να είμαστε όλοι εδώ γεροί και υγιείς για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε τις πιο δυνατές αγκαλιές και να κάνουμε τις πιο πολύωρες συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, και να πιούμε καφέδες και να πούμε όλα τα νέα μας.

Κανένας και τίποτα δεν είναι δεδομένο και αν κάτι μας έμαθε η πανδημία είναι πως η αγάπη και η υγεία είναι ότι πιο σημαντικό, ήταν είναι και θα είναι η προτεραιότητα, για κάθε υγιή σκεπτόμενη ανθρώπινη ύπαρξη.

Για όλες τις αγκαλιές που θα κάνουμε όταν περάσει όλο αυτό και για όλα τα φιλιά που θα ανταλλάξουμε, για όλη τη σοφία που θα έχουμε αποκομίσει, αξίζει η ΥΠΟΜΟΝΗ.



Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!