Search
Close this search box.

Ζητά επαναλειτουργία της Ελληνικής τράπεζας ο Δήμος Λιβαδιών

Με επιστολή του στην  Ελληνική Τράπεζα ο Δήμος Λιβαδιών ζητά όπως επανατεθεί σε λειτουργεία το κατάστημα της τράπεζας στα Λιβάδια, αφού δεν εξυπηρετεί μόνο το Δήμο Λιβαδιών αλλά και τις γύρω περιοχές.
Η μετακίνηση των κατοίκων εκτός του Δήμου για να μεταβούν σε άλλο κατάστημα που λειτουργεί, δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, αντιθέτως αυξάνει τον αριθμό ατόμων σε συγκεκριμένα καταστήματα τραπεζών.

Αναλυτικότερα η επιστολή του Δήμου Λιβαδιών:
Σύμφωνα με ανακοίνωση σας ημερομηνίας 16/03/2020 η Ελληνική Τράπεζα θα λειτουργεί με συγκεκριμένα αριθμό καταστημάτων. Πρόσφατα αφαιρέθηκε από την λίστα των καταστημάτων που θα είναι σε λειτουργία το κατάστημα υπ’ αριθμός 350 το οποίο βρίσκεται στη περιοχή Λιβαδιών στη Λάρνακα.
Παράκληση μας θα ήταν όπως επανέλθει σε λειτουργία το συγκεκριμένο κατάστημα αφού εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους ηλικιωμένους και επιχειρήσεις τόσο στο Δήμο μας όσο και από τις γύρω κοινότητες. Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες σας όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών σας, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι το κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στα Λιβάδια χρειάζεται να είναι σε λειτουργία και να τηρεί αυστηρά τους κανονισμούς που αναφέρετε στην ανακοίνωση σας.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και αναμένουμε απάντηση σας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!