Search
Close this search box.

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΑΜΒΟ, 27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Φωτογραφίες Χορευτών Σχολής Χορού MAMBO: Ρίκκος Γρηγορίου

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ “MAMBO” Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα
Στα 27 χρόνια παρουσίας μας στην κοινωνία των ανθρώπων,με σεβασμό στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας,συνεχίζουμε τα βήματα μας,για σοβαρές και ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα του χορού και του θεάματος.Βήματα τα οποία μας έχουν οδηγήσει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού,μας έχουν χαρίσει μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις και μας έχουν ενθαρρύνει στην προώθηση της πολιτιστικής και πολιτισμικής πολυμορφίας.
Στεκόμαστε με αξιώσεις στο εγχώριο περιβάλλον,θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους.Αναπτύσουμε συνεργασίες και γέφυρες επικοινωνίας με τον διεθνή χώρο.
Όραμα μας η διατήρηση,η εξέλιξη και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στον άνθρωπο και στην κοινωνία.
Επιδίωξη της σχολής μας είναι η πρόοδος,η εξέλιξη και η ανάπτυξη των παιδιών μέσα από υγιής συνθήκες,παιδαγωγικές μεθόδους,σωστές συμπεριφορές και ευγενικές ψυχές!
Γιατί τα παιδιά είναι η προτεραιότητα της αποστολής μας!

ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η σχολή χορού MAMBO είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος,ο οποίος προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, στον τομέα του χορού.
Διαθέτει αίθουσες οι οποίες μπορούν να καλύψουν,σύνθετες εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Σεβόμενοι όλες τις διαφορετικές δυνατότητες και δεξιότητες διαθέτουμε επίσης πρόσβαση σε ΑμεΑ,σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μας χώρους.
Σε ένα χώρο 400 τ.μ ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο,με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των σχολών χορού που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας,οι δασκάλοι και οι συνεργάτες μας,όλοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,με συγκεκριμένες εξειδικεύσεις και κατευθύνσεις.
Κύριο μέλημα μας,η ασφάλεια,η προστασία,η επιμόρφωση,η καλλιέργεια και η εξέλιξη των μαθητών μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ από τη Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα
Σας καλωσορίζω στην μεγάλη χορευτική οικογένεια της σχολής χορού MAMBO.Ειμαι η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα,δασκάλα χορού,χορεύτρια και χορογράφος,ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής χορού Mambo,η οποία λειτουργεί στη Λάρνακα,την Αραδίππου και το Κίτι. Κατάγομαι από την Αμμόχωστο και είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου του Λονδίνου, κατέχοντας πτυχίο Bachelor of Arts with Honours στο χορό.Επίσης έχω φοιτήσει στο Wednesbury Dance Center στην Αγγλία όπου δίνοντας εξετάσεις,έχω αποκτήσει πιστοποιημένα διπλώματα σε πολλές κατηγορίες χορού. Είμαι πλήρες μέλος(fellow member),στον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό χορού, IDTA(International Dance Teacher’s Association) και από το 1996 έχω διατελέσει στην παγκύπρια τοπική επιτροπή,προέδρος(2002-2004),αντιπρόεδρος(2004-2006),γραμματέας και ταυτόχρονα ταμίας(2006-2010). Είμαι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος στον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΧΟ(Παγκύπριος Σύνδεσμος Καθηγητών Χορού) και ιδρυτικό μέλος στην Ομοσπονδία Κοινωνικού και Αθλητικού Χορού(Κ.Ο.Κ.Α.Χ),η οποία υπάγεται στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού(Κ.Ο.Α). Έχω διδάξει χορό σε πανεπιστήμια,σε παγκόσμια συνέδρια και διαλέξεις στο εξωτερικό.Έχω συνεργαστεί με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς χορογραφώντας και χορεύοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές.Χορογραφώ επίσης, επαγγελματικά θεατρικά σχήματα και παραστάσεις παγκύπρια και ανεβάζω κάθε δύο χρόνια από το 2000,μεγάλες πολυδάπανες παραγωγές,συνεργαζόμενη με καταξιωμένους επαγγελματίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η τελευταία μου παραγωγή την οποία ανέβασα μαζί με την επαγγελματική χορευτική μου ομάδα,με αφορμή τα 25χρονά της σχολής,ήταν η θεατρική παραγωγή “Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου” με την Αννίτα Σαντοριναίου(θεατρική περίοδος Απρίλιος 2018-Οκτώβριος 2019),σε πρωτότυπο θεατρικό κείμενο της πολύ ταλαντούχας και ξεχωριστής μου φίλης,Χριστιάνας Αρτεμίου,και στο τιμόνι της παράστασης τους φωτεινούς θεατράνθρωπους τον κύριο Γιώργο Μουαΐμη στη σκηνοθεσία και την κυρία Αννίτα Σαντοριναίου στον ομώνυμο ρόλο με τη συμμετοχή της Χριστιάνας Λάρκου.Μια παράσταση που διακρίθηκε με 20 sold out παραστάσεις σε όλα τα μεγάλα Θέατρα της Κύπρου.

Ως διακεκριμένη πρωταθλήτρια σχολή χορού,λειτουργούμε στην Λάρνακα στη διεύθυνση Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με παραρτήματα,σε Αραδίππου και Κίτι.
Προσφέρονται πολλά διαφορετικά είδη χορού,καθώς επίσης τμήματα ευλυγισίας και μϋικής ενδυνάμωσης!Λειτουργούν τμήματα για παιδιά και ενήλικες.
Γίνονται δεκτά παιδιά από 3-93 ετών!
Για πληροφορίες παρακαλώ αποταθείτε στο κινητό μου τηλέφωνο στον αριθμό 99540447.
Είμαστε στη διάθεση σας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!