Search
Close this search box.

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τις Υπεραγορές METRO

METRO, η αγαπήμένη Υπεραγορά της Λάρνακας, η υπεραγορά της πόλης μας, συνεχίζει να προσφέρει μέσα από πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης και να στέκεται δίπλα στο συνάνθρωπο μας.

Μέσα στο πνεύμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, και επιθυμώντας να στηρίξουν ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες οι οποίες δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο εν μέσω της πανδημίας του Covid – 19, οι υπεραγορές METRO, πρόσφεραν βοήθεια σε μορφή κουπονιών, συνολικής αξίας €15.000. Η βοήθεια προσφέρθηκε οργανωμένα και μέσα από επίσημους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς συνδέσμους και οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν κουπόνια για αγαθά πρώτης ανάγκης από τις υπεραγορές METRO, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο Λάρνακας μέσω του προγράμματος «#μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας», στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Μουταγιάκας, στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας του Δήμου Αγλαντζιάς, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και στο ΚΕΠΑ Παραλιμνίου.

Οι υπεραγορές METRO φρόντισαν να προσφέρουν κουπόνια και στους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αναφοράς Αμμοχώστου που διαμένουν προσωρινά σε καταλύματα και εργάζονται καθημερινά σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες φροντίζοντας τους ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον ιό Covid – 19.

Οι υπεραγορές METRO διαχρονικά φροντίζουν να προσφέρουν βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με σκοπό την συμβολή τους στην ουσιαστική στήριξη της Κυπριακής κοινωνίας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!