Search
Close this search box.

Ξεκινάνε σήμερα τα μαθήματα στη Σχολή Χορού ΜΑΜΒΟ της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα

Mε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού MAMBO, η χορογράφος Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των μαθημάτων της σχολής, σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου.

«Ξεκινάμε! Mambo ONLINE! Εκπαίδευση από απόσταση! Ολοκληρώνοντας τα ΔΩΡΕΑΝ καθημερινά μαθήματα χορού Απριλίου, ξεκινάμε την κανονική λειτουργία, όλων των τμημάτων της Σχολής Χορού Mambo,μέσω τηλεκπαίδευσης από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.
Με το κανονικό ωράριο λειτουργίας, όλα τα τμήματα επανέρχονται στην κανονική τους μορφή και επαναδραστηριοποιείται η κανονική ροή του προγράμματος μας! Με όλους τους πολύτιμους δασκάλους και συνεργάτες μας, αλλά και με χορογράφους ΕΚΠΛΗΞΗ! Θα ενημερωθείτε προσωπικά όλοι από το τηλεφωνικό μας κέντρο! Μείνετε συντονισμένοι! Προσαρμοστικότητα, υπακοή και επιμονή για να είμαστε όλοι ασφαλείς».

Μετά τον δωρεάν μήνα Απρίλιο που προσέφερε η Σχολή μέσω διαδικτυακών μαθημάτων και μάλιστα με μερικούς διάσημους στο εξωτερικό χορογράφους/δασκάλους, η σχολή χορού της γνωστής χορογράφου Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα επανέρχεται, μετά τα νέα δεδομένα που μας έβαλε για ενάμιση μήνα η πανδημία του κορωνοϊου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όσοι ενδιαφέρονται για νέες εγγραφές, η Σχολή ακολουθώντας εδώ και χρόνια τα ίδια βήματα, προσφέρει τον μήνα Ιούνιο ως «μήνα γνωριμίας» όπου μετά από προσωπικές συναντήσεις, αλλά και κάποια «μαθήματα γνωριμίας» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν.
Τα μαθήματα της Σχολής θα διακοπούν μόνο κατά το μήνα Αύγουστο.

«Να χορεύεις σημαίνει να βγαίνεις από τον εαυτό σου. Πιο μεγάλος, πιο όμορφος, πιο δυναμικός»
~Agnes De Mille (Αμερικανίδα χορεύτρια-χορογράφος)

Να υπενθυμίσουμε τα οφέλη, στο σώμα και στο πνεύμα, από τη τέχνη του χορού, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς:
-Ενισχύει την υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων
-Μας χαρίζει δύναμη και ισορροπία
-Αυξάνει την ευλυγισία μας
-Μας βοηθά να χάσουμε βάρος
-Κρατά νέο τον εγκέφαλο
-Μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση
-Ακονίζει το μυαλό μας
-Μειώνει το στρες
-Καταπολεμά την κατάθλιψη

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!