Search
Close this search box.

Λειτουργία Γραφείων Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λειτουργία Γραφείων Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ), με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 04 Μαΐου 2020, τα Γραφεία του ΣΥΛ είναι ανοικτά  για εξυπηρέτηση του κοινού όπως πιο κάτω:

  1. Ωράριο Εξυπηρέτησης 7:45 π.μ.  μέχρι 2:00 μ.μ.
  • Η προσέλευση και διακίνηση του κοινού στα Γραφεία του ΣΥΛ  γίνεται κατά τρόπο ελεγχόμενο.   Παρακαλούμε όπως όσοι εισέρχονται στα Γραφεία του ΣΥΛ να φέρουν προστατευτική μάσκα και να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο στα Γραφεία.
  • Για Γενική εξυπηρέτηση (επανασύνδεση, μεταβιβάσεις, πρόβλημα υδροδότησης κλπ.) παρακαλείται το κοινό όπως πρώτα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω email με το τμήμα Εξυπηρέτησης, για καλύτερη δική του διευκόλυνση ως εξής:

Email csd@lwb.org.cy

Tηλ   24200530 / 531 / 532 / 546

  • Πληρωμές λογαριασμών προτρέπεται να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) καθώς και μέσω των ιστοσελίδων των εμπορικών τραπεζών.

Σε περίπτωση που έχει λήξει ο λογαριασμός και δεν είναι αποδεχτός ο υφιστάμενος αριθμός αναφοράς για πληρωμή μέσω διαδικτύου, παρακαλώ να αποστέλνεται email  για να σας σταλεί νέος κωδικός.  Στο email να δηλώνεται ο αριθμός  εγκατάστασης και η Διεύθυνση του Υποστατικού.

  • Το ΣΥΛ δεν θα προβαίνει στο παρόν στάδιο σε διακοπή της παροχής νερού λόγω απλήρωτων λογαριασμών ωστόσο εισηγούμαστε να γίνεται η αποπληρωμή των λογαριασμών έγκαιρα για αποφυγή συσσώρευσης οφειλόμενου ποσού.
  • Η παραλαβή αιτήσεων ή/και αποδοχή όρων για νέες εγκαταστάσεις ή/και για διαχωρισμούς γης σε οικόπεδα, θα μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά.  Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τους αρμόδιους λειτουργούς του ΣΥΛ στα τηλέφωνα 24200523 / 524 / 527.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και κατανόηση σας  για τις πιο πάνω διευθετήσεις που καθίστανται αναγκαίες για την καλύτερη προστασία σας.

09-04-00

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!