Search
Close this search box.

Η ελπίδα ξαναζωντανεύει απ’ τα μικρά…

Κείμενο, Φωτογραφίες : DJ Γιάννης Ανδρέου

Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, πριν δύο μέρες,  ήταν αρκετή για να με πείσει πως η ελπίδα μπορεί να γεννηθεί απ΄τα μικρά, φτάνει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, αλλά και το μυαλό μας.

Πέρασα από τη Δημοτική Αγορά και είδα την Μαρία, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά της να μου μιλά για τα νέα δεδομένα στα οποία προσαρμόστηκε. «Οι πελάτες μου μπορούν να με βρουν στο Facebook ή να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι θέλουν, τους τα ετοιμάζω και περνούν και τα παίρνουν χωρίς καθυστερήσεις κτλ».

H Mαρία βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά της Λάρνακας εδώ και 20 χρόνια. Στις 13/4 αποφάσισε να ανοίξει σε ένα εντελώς έρημο εμπορικό κέντρο. ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ! Κι αυτό είναι παράδειγμα για όλους μας!
Τα εσπεριδοειδή τα φέρνει από το περιβόλι της …

Η ελπίδα ξαναζωντανεύει απ’ τα μικρά…

Όπως η Μαρία της Δημοτικής Αγοράς την οποία μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να παραγγείλετε από εκεί https://www.facebook.com/maria.georgiou.982 , έτσι και όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, φτάνει να το κάνουμε με θετικότητα και αισιοδοξία, ίσως και με ευφάνταστες νέες ιδέες. Και τότε όλα θα πάνε καλά.

Στους δρόμους της πόλης γίνονται έργα, η Κλεάνθη Καλογερά αλλάζει πρόσωπο, τα έργα γίνονται καθημερινά και σύντομα η περιοχή θα γίνει αγνώριστη, προς το καλύτερο!
Κάποια καταστήματα μέσα στη πόλη άνοιξαν, στο χέρι μας είναι να ξαναζωντανέψουμε τη Λάρνακα μας, με ελπίδα και αισιοδοξία.

Και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!



Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

1 thought on “Η ελπίδα ξαναζωντανεύει απ’ τα μικρά…”

  1. Bravo Maria for your efforts & bravo Yianni for bringing her to people’s attention. Every crisis needs stamina, patience, perserverance & no moaning or groaning!!! Congratulations for your articles.

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!