Search
Close this search box.

Αποφάσεις Υπουργείου Εργασίας για την πρώτη και δεύτερη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει δημοσιευτεί σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας: Η περί Ειδικών Σχεδίων για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων του Κορωνοϊού COVID-19 Συμπληρωματική Απόφαση (Αρ. 18) του 2020 (Κ.Δ.Π. 212/2020), σύμφωνα με την οποία εκδίδονται κανονισμοί που αφορούν στην πρώτη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων, ήτοι από 16 … Read more Αποφάσεις Υπουργείου Εργασίας για την πρώτη και δεύτερη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων

Ημερομηνίες εξέτασης αιτήσεων συντάξεων, επιδομάτων και βοηθημάτων

Περίοδος 8-15 Μαϊου 2020 Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω εξυπηρέτησης των πολιτών, εκδίδουν σε εβδομαδιαία βάση ανακοίνωση ως προς την ημερομηνία εξέτασης των αιτήσεων που παραλήφθηκαν και αφορούν σε συντάξεις /επιδόματα / βοηθήματα. Επίδομα Ανεργίας: Εξετάζονται οι αιτήσεις όσων μισθωτών τερματίστηκε η απασχόλησή τους και η περίοδος ανεργίας τους άρχισε στις 11/02/2020. … Read more Ημερομηνίες εξέτασης αιτήσεων συντάξεων, επιδομάτων και βοηθημάτων

Ιδιοκτήτης εστιατορίων στην Αγία Νάπα: «Εγώ δέχομαι να πληρώνω τη φορολογία στο Κράτος για να υπάρχουν όλες οι υποδομές όταν τους χρειαστώ να είναι εκεί»

Ενδιαφέρουσα παρέμβαση στην σημερινή εκπομπή του OMEGA «Αιχμές», έκανε ιδιοκτήτης τριών εστιατορίων της Αγίας Νάπας, ο κύριος Σολωμός, ο οποίος εξέφρασε τις δικές του ανησυχίες, ανησυχίες που διακατέχουν αρκετούς επιχειρηματίες από το χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. SkalaTimes Σολωμός: Από Παραλίμνι είμαι, αλλά οι επιχειρήσεις μου βρίσκονται στην Αγία Νάπα, έχω τρία εστιατόρια. Για μένα το … Read more Ιδιοκτήτης εστιατορίων στην Αγία Νάπα: «Εγώ δέχομαι να πληρώνω τη φορολογία στο Κράτος για να υπάρχουν όλες οι υποδομές όταν τους χρειαστώ να είναι εκεί»

Διεθνής Ημέρα Μουσείων και Ευρωπαϊκή Νύκτα Μουσείων 2020 με θέμα «Μουσεία για την Ισότητα: Πολυμορφία και Κοινωνική Συνοχή»

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και η Κυπριακή Εθνική Επιτροπή του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) ανακοινώνουν ότι, μέσα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση  της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, τα μουσεία της Κύπρου παραμένουν κλειστά μέχρι το τέλος Μαΐου 2020. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις που … Read more Διεθνής Ημέρα Μουσείων και Ευρωπαϊκή Νύκτα Μουσείων 2020 με θέμα «Μουσεία για την Ισότητα: Πολυμορφία και Κοινωνική Συνοχή»

Ο Όμιλος Africanos κινητήριος μοχλός για την οικονομία της Λάρνακας και όχι μόνο

O Όμιλος AFRICANOS, η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης γής εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στη πόλη και επαρχία Λάρνακας βοηθώντας στην ανάπτυξη της περιοχής της Λάρνακας, με έργα – στολίδια που ενισχύουν την πρόοδο και εξέλιξη της Λάρνακας. Μετά τη κρίση της πανδημίας του κορωνοϊου, ο Όμιλος AFRICANOS συνεισφέρει στην επανεκκίνηση της οικονομίας της τοπικής αγοράς … Read more Ο Όμιλος Africanos κινητήριος μοχλός για την οικονομία της Λάρνακας και όχι μόνο

Βαλεντίνα Σοφοκλέους : «Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμα και οι νάνοι ρίχνουν μεγάλες σκιές….»

Το SkalaTimes επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την γνωστή ηθοποιό Βαλεντίνα Σοφοκλέους για να μας μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του πολιτισμού στη Κύπρο. Η Βαλεντίνα πραγματικά συγκινημένη, αλλά και αγανακτισμένη, ανάμεσα σε άλλα μας είπε: «Μια Κύπρος του Τεύκρου Ανθία, του Κάσσιαλου, του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, μια Κύπρος που παράγει πολιτισμό, είναι ντροπής πράγματα να … Read more Βαλεντίνα Σοφοκλέους : «Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμα και οι νάνοι ρίχνουν μεγάλες σκιές….»

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 22/05/2020 θα πραγματοποιούνται  εργασίες καθαρισμού από χόρτα σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα στις περιοχές Γηπέδου ΑΣΙΛ, ξυλογέφυρου και στην περιοχή γύρω από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Επίσης, συνεχίζεται  ο καθαρισμό οικόπεδων στις περιοχές απέναντι από το Παλαιό Υδραγωγείο Καμάρων και στην … Read more ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

error: Content is protected !!