Search
Close this search box.

Νέος ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ αναλαμβάνει ο Φιλίκυπρος Ρουσουνίδης, με τον Ζαχαρία Ιωαννίδη να αποχωρεί από τη θέση μετά από τριάντα χρόνια προσφοράς.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου επικύρωσε στην τελευταία συνεδρίασή του την πρόσληψη του Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή, από 1η Ιουνίου 2020.

Για την επιλογή του νέου Γενικού Διευθυντή προκηρύχθηκε ανοικτή και διαφανής διαδικασία από την PWC, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υποβλήθηκαν περισσότερες από 90 αιτήσεις. Τη γενική επίβλεψη είχαν η PWC μαζί με την Επιτροπή Επιλογής του ΔΣ του ΠΑΣΥΞΕ.

Ο κ Ρουσουνίδης είναι 42 ετών και είναι κάτοχος τίτλου MBA International Business and Ex. Management από το πανεπιστήμιο LSBU του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαθέτει πολυετή πείρα σε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η DHI GLOBAL MEDICAL GROUP, η Cobalt Air, η ΕΤΑ Group και οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Απευθυνόμενος για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, ο νέος Γενικός Διευθυντής του συνδέσμου περιέγραψε ως μεγάλη τιμή για τον ίδιο την επιλογή του για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που η τουριστική βιομηχανία έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα από την πανδημία. «Είναι μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι διαδέχομαι τον κ. Ιωαννίδη με μια ιστορία προσφοράς τριάντα χρόνων», επεσήμανε.

Ο απερχόμενος γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρίας Ιωαννίδης συνεχάρη τον κ. Ρουσουνίδη, διαβεβαιώνοντας ότι είναι στη διάθεσή του για ό,τι χρειαστεί.
Αναφέρεται επίσης ότι πρόθεση του ΠΑΣΥΞΕ, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Λοϊζίδης, είναι να τιμήσει τον κ. Ιωαννίδη για την προσφορά του μόλις οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!